Nekad je nužno odabrati stranu
GASTRO

Imamo pet recepata za uvijek jednako okusom raskošni vinski gulaš

FOTO: ERIC ZHU/Unsplash

Znamo na što prilikom pripreme trebate posebno obratiti pažnju

Neovisno o tome što su nam danas sve dostupnije egzotične namirnice, s vremena na vrijeme se volimo vratiti klasicima domaće kuhinje i jelima na kojima smo odrasli. Jedno od takvih jela svakako je i vinski gulaš, krepki obrok koji nam zapravo i ne može dosaditi. U slučaju da ga se još uvijek niste ohrabrili sami pripremiti, danas vam donosimo nekoliko detaljnih video recepata koji će vam cijeli taj proces uvelike olakšati.

Prije svega, vodite računa o tome da nabavite kvalitetni komad mesa (najbolje junetinu), ne škrtarite s lukom, osigurate dostupnost raznih začina i, možda najvažnije, ne brzate s vremenom kuhanja. Vinski gulaš nije jelo koje krećete kuhati kad ste gladni; umjesto toga, pripremiti se da će kuhanje trajati nešto dulje, ali vrijedit će konačnog rezultata. Sve recepte s provjerenim trikovima možete provjeriti u nastavku.