Interijeri

Imamo fotke kuće u kojoj se snimao film ‘Zvijezda je rođena’. Prostrana je i puna genijalnih detalja

Film Zvijezda je rođena ima nekoliko scena snimanih u predivnoj vintage kući koja se nalazi u Los Angelesu. Imamo fotke i detalje čitavog prostora

Zvijezda je rođena u Calabasasu, Kaliforniji. Ako ste gledali novi film s Bradleyom Cooperom i Lady Gagom sigurno ste primijetili predivan interijer (a i malo eksterijera) kuće u kojoj žive. Drveni zidovi i stropovi, namještaj koji vrvi idejama iz 70-ih i 80-ih i odlični pomno odabrani detalji na svakom koraku.

U kući se snimalo 15 dana

Twitter / Amy Kaufman

U ovoj kući se dio scena iz filma snimao 15 dana, potvrđuju na FilmLA. U priči je ova kuća u vlasništvu Jacksona Maina u kojem je kasnije živio sa svojom suprugom. Kuća se zaista nalazi u zapadnom dijelu Los Angelesa, ogromna je i predivna.

Izgrađena je 1973. godine na jednom katu od strane Douglasa Ruckera koji je inače poznat po dizajniranju kuća za holivudske zvijezde uključujući i Krisa Kirstoffersona, koji je bio zvijezda prošle verzije istoimenog filma. Kasnije ju je renovirao Dan Meis koji ju je kupio i u njoj živio do prije tri godine. Kuća je nakon toga prodana za preko dva milijuna dolara, ali nakon što su u njoj snimljene scene za film.

Rustikalni country stil sa dozom suvremenosti

Twitter / Amy Kaufman

Smještena unutar šume hrastova, kuća s jednom etažom uz dvorište prostire se na oko 278 metara kvadratnih. Sadrži četiri spavaće sobe i tri kupaonice uređene u rustikalnom country stilu. Otvorena kuhinja s granitnim ormarićima i otokom za doručak izgleda kao mjesto na kojem bi se okupljala obitelj, a malo podsjeća i na bar.

Twitter / Amy Kaufman

Twitter / Amy Kaufman

Poseban štih daju i veliki prozori od poda do stropa koji daju mnogo prirodne svjetlosti što objašnjava zašto se Cooperu ova kuća svidjela za snimanje filma. Vanjski prostor uključuje veliku terasu na kojoj su postavljene žaruljice koje daju romantičan ugođaj, a i uređenje za druženje na otvorenom. U vanjskom prostoru nalazi se i grill te kamin.

Twitter / Amy Kaufman

Twitter / Amy Kaufman

Kuća odaje dojam kućice, kabine u šumi, dok se zapravo radi o velikom unutarnjem i vanjskom prostoru. Osim spavaćih soba, kuća ima i prostrani likovni studio s privatnim ulazom, tri kamina (jedan vani, dva unutra) te terasu i garažu za dva automobila.

Ako vas je zanimalo, kuća više nije na prodaju. Kupljena je za 2 milijuna dolara ovog rujna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba