Serija

Imamo tužnu vijest za sve ljubitelje serije ‘Moderna obitelj’

Ako ste kao i mi iščekivale novu sezonu Moderne obitelji, malo ćete se rastužiti kad pročitate ovu vijest

Jedan od redatelja serije, Christopher Lloyd, izjavio je kako će se u desetoj sezoni serije dogoditi veliki preokret. Navodno će jedan od glavnih likova umrijeti. Premijera nove sezone bit će krajem rujna.

Možda se radi i o vašem najdražem liku

View this post on Instagram

You take care of the people you love. ❤️ #ModernFamily

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on

Na pitanje o tome koji lik će prestati biti dio serije, jedino je rečeno da se radi o nekom važnom karakteru koji je za seriju imao velik značaj. “U seriji se bavimo velikim životnim događajima. Bavimo se i sa smrću jer ona je ipak uobičajena u velikim obiteljima i to je jedna od tema s kojima se moramo baviti. Na televiziji to nije lako izvesti jer ipak se radi o dosta teškoj temi. S druge strane, bilo bi dosta neobično da neka obitelj nikada ne mora prolaziti kroz takvo nešto”

Jedino što je otkriveno je kako će smrt tog lika u seriji predstavljati velik događaj koji će se provlačiti kroz nekoliko epizoda.

Iduća sezona stiže krajem mjeseca

View this post on Instagram

#standuptocancer with our #ModernFamily cast ? ?: @jessetyler @sarahhyland @sofiavergara @itsjuliebowen

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on

Moderna obitelj počela se prikazivati 2009. godine, a neki svi likovi gledateljima su se jako brzo uvukli pod kožu. Postoje špekulacije kako će slijedeća, 10 sezona biti i posljednja za Modernu obitelj. Nove epizode počet će se prikazivati 26. rujna na ABC-u.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba