HOROSKOP

Idućeg tjedna će škorpioni imati utjecaj na svaki horoskopski znak, mi znamo i kako

Koliko god se možda trudili, jako teško ćete izbjeći škorpionovu snažnu auru za vrijeme trajanja njegovog doba

Ovaj znak poznat je po tome da je jedan od najsnažnijih u zodijaku, ali i da ima snažne karakteristike. Emocionalni su i jako utječu na druge ljude, što znači da kada smo ušli u njihovo doba, od 23. listopada, nije nimalo čudno da osjećate i njihovu jaku prisutnost. Njihov period utjecat će na svaki znak u zodijaku, a mi znamo i kako.

Ovan

U vašu vladavinu dolazi Merkur što znači da ćete biti voljni druženja s prijateljima i željni druženja. Imat ćete mnogo sreće u ljubavi u idućem tjednu, a i financijski dosta dobro stojite. Možda biste mogli primijetiti da ste postali malo škrti, ali to nije nužno loše.

Bik

Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, moglo bi doći do nekih svađa. Nemojte dopustiti da vas gaze, ali nemojte niti vi biti previše strogi. Oslonite se na svoju obitelj i slušajte njihove potrebe. Ovaj tjedan će vam ljudski odnosi biti u glavnom fokusu.

Blizanci

Idućeg tjedna ćete biti nevjerojatno fokusirani na detalje u svemu što radite – u odnosima, na poslu i u privatnim obavezama. To može biti jako produktivno, ali nemojte pretjerivati i zanemarivati neke svoje druge obaveze. Vrijeme je da se riješite nekih svojih loših navika.

Rak

Djeca, veselje, kreativnost i mnogo ljudi – to je ono što vas očekuje idućeg tjedna. Osjećat ćete se kao da ne možete s nekim ljudima biti potpuno iskreni pa ćete se možda i vi malo više zatvoriti u sebe. Bez obzira na to, uživat ćete.

Lav

Bit ćete znatiželjni i dosta razmišljati o svojoj prošlosti, pogotovo onoj koja se tiče vaših obiteljskih i privatnih odnosa. Uz to će vam idućeg tjedna odlično ići organizacija, čišćenje i obavljanje kućanskih poslova i zbog toga ćete se baš dobro osjećati.

Djevica

Škorpion u vašem znaku ima utjecaj na komunikaciju i putovanja. Ovo znači da ćete idućeg tjedna, možda čak i mjeseca biti jako zauzeti jer ćete imati mnogo druženja, putovanja i zabave. Ovo je također vrijeme kada bi se mogli malo više zauzeti za sebe.

Vaga

Vaše doba službeno je završilo i ne sviđa vam se to. Bit ćete fokusirani na materijalno, novac i zaradu. Ovo nije nužno loše, ali nemojte dopustiti da vam je to jedino u glavi jer bi mogli zanemariti i neke ljude oko sebe. Pazite koliko ćete potrošiti na shopping.

Škorpion

Vaše je vrijeme stiglo i znate to. Ovo je vrijeme kada ćete se bolje izražavati u svim životnim aspektima i kada ćete se napokon prepustiti svojim željama. Vrijeme je da se pobrinete za sebe, svoje potrebe i želje i da napokon sebe zaista stavite na prvo mjesto.

Strijelac

Idući tjedni za vas će biti jako emotivni i prolazit ćete kroz neke malo teže stvari u svojoj glavi. Ponekad je dobro naći se nasamo sa svojim mislima, samo nemojte dopustiti da vas povuku dolje. Život je često mnogo bolji i ljepši nego što vam se čini na prvu, zapamtite to.

Jarac

Ovo je tjedan socijalizacije i uživanja u društvu za vas. Htjet ćete provesti jako puno vremena sa svojim prijateljima i obitelji. Oni će uživati u vašem društvu, a vi ćete kroz dobru komunikaciju čak možda i srediti neke poslove. Okružite se s ljudima koje volite, to vam treba.

Vodenjak

Tjedan koji je pred vama je onaj u kojem ćete se napokon pozabaviti svojom karijerom. Imate super plan, ali nikako da ga iznesete. Skupite hrabrosti, očvrsnite i počnite se ponašati kao voditelj i šef jer to zapravo i jeste. A ovaj tjedan to će uvidjeti i drugi.

Ribe

Ovo vrijeme je stvoreno da sami sebe malo bolje upoznate i vidite zapravo što želite od svog života. Premda o tome često razmišljate, ovog tjedna biste mogli doći do odgovora na neka pitanja koja vas već dugo muče, i to sasvim slučajno.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba