GASTRO

I Bistro Apetit by Marin Rendić ima liniju proizvoda za kućno kuhanje. Evo gdje ih nabaviti

Ljuti i blagi ajvar, demi-glace i fermentirani luk s rotkvicom samo su neki od proizvoda između kojih možete birati

S intenzivnim kuhanjem (i pečenjem) kod kuće većina nas se upoznala još tijekom prve karantene. A nakon što je restoranima prije pet dana ponovno zabranjen rad, i nakon što je sve veći broj ugostitelja krenuo nuditi liniju proizvoda za kućno kuhanje, ono bi, uz samo malo truda, moglo doseći sasvim novu razinu. Posljednji u nizu koji je lansirao takvu liniju je Marin Rendić, chef i vlasnik restorana Bistro Apetit by Marin Rendić.

Njegova Mise en place linija sastoji se od osam proizvoda; fermentiranog luka i rotkvice, sourdough focaccie s maslinama, ljutog i blagog ajvara, pesta od potočarke i badema, demi-glace umaka, temeljca od škampi i paštete od patke, junetine i teletine. Sve navedene proizvode možete naručiti izravno na broj telefona 014677335.

View this post on Instagram

A post shared by Bistro apetit by Marin Rendić (@bistroapetit_by_marin_rendic)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube