NOVI BREND

Hrvatski brend koji izrađuje moderno dizajnirane kutije za promociju autohtonih proizvoda

Croatia Full of Taste je brend koji se bavi izradom kutija za pomno odabrane hrvatske proizvode

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja i igračaka, u novoj rubrici Super1 vas upoznaje s novim brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci.

Ime brenda: Croatia Full of Taste

Iza brenda stoje: Dragan Pokrivač, Alen Mazi i Marko Sedlar.

Brend se bavi: Brend se bavi izradom moderno dizajniranih kutija, a drvo koje koriste u proizvodnji je borovac (pinus strobus) te potječe iz naših šuma. U ponudi je trenutno 17 kutija i preko 40 različitih proizvođača, a ponuda će se proširivati na još više kutija te na kutije za sireve i suhomesnate delicije. “Mislili smo tu i na našu planetu Zemlju, pa su hrvatski proizvodi pakirani u biorazgradivoj kutiji izrađenoj od 100 posto drva, a boje koje se koriste su na vodenoj bazi.”
Privatni album

Brend je nastao: Ovaj nesvakidašnji brend koji je nastao iz neopisive želje za promocijom hrvatskih proizvoda i velikom ljubavi prema proizvodu vrijednih ruku hrvatskog radnika. “Na svojim bi putovanjima uvijek u supermarketima tražio hrvatske proizvode, oduvijek sam to radio. Nema ljepšeg osjećaja kad naprimjer usred Dubaija na policama nekog manjeg dućana pronađete hrvatski proizvod. Tada su se krenule rađati razne ideje.“

Privatni album

Stvari se mogu razgledati i kupiti: Možete ih pronaći na Facebooku, Instagramu ili službenoj web stranici.

Cijene se kreću: Cijena kutija će se kretati od 200 do 700 kuna ovisno o proizvodima koji je unutra.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba