Relax

Hotel Esplanade cijeli dan će biti u kockicama u čast Vatrenih i genijalnom uspjehu na prvenstvu

Uz kockice gosti su uživali u prefinom navijačkom meniju, baš dostojnom finala

Od sinoć pa danas cijeli dan zagrebački Hotel Esplanade obojen je u crveno-bijele kockice. Iz hotela su tako htjeli pružiti podršku Vatrenima i njihovom genijalnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu.

Super prizor za vidjeti, u moru presretnih navijača i kockica koje posljednjih mjesec dana preplavljuju ne samo Zagreb, nego i cijelu Hrvatsku. A onda i malo šire.

Osim kockica na hotelu, u Esplanadi su za vrijeme utakmice finala spremili i poseban navijački meni, kao i za svaku utakmicu dosad ustvari. Gosti su utakmicu pratili uz pulled pork sendviče s chili krumpirićima, kikiriki u wasabi kori, mini pileće burgere, mini biftek tartar s pomfritom i još hrpu prefinih jela.

Stiže hrpa čestitki

esplanade

“Cijela Esplanada, čitav moj tim, ali i gosti koji nam ovih dana šalju čestitke iz cijelog svijeta, presretni smo zbog ogromnog uspjeha koji su ostvarili naši Vatreni na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Zaista smo ponosni na sve što je ova nogometna reprezentacija ostvarila i napravila za Hrvatsku, njima u čast odlučili smo obojiti pročelje ovog povijesnog zagrebačkog hotela u crveno-bijele boje i tako im zahvaliti na uspjehu. Veselimo se finalu i velikoj dobrodošlici u ponedjeljak”, rekao je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba