HOROSKOP

Horoskop za drugi tjedan u svibnju donosi promjene i pozitivnu energiju

Novi tjedan, novi izazovi i promjene

Tjedan od 11. do 17. svibnja za neke donosi uzbudljive promjene, za neke mirno vrijeme za razmišljanje, a za neke uzbuđenje i želju za avanturom. Evo što donosi horoskop.

OVAN

Jupiter je u retrogradnom položaju što vama baš i najbolje ne odgovara. Donijet će neke stvari s kojima se nećete slagati,no to je dio vas. Merkur u ovnu donosi novu snažnu energiju u idućem tjednu.

BIK

Ovaj ćete se tjedan možda osjećati kao da stalno mijenjate mišljenje i nikako ne možete donijeti odluke, no tjedan donosi iznenađenja. Pustite da se stvari odvijaju svojim tokom i stići ćete upravo tamo gdje trebate biti.

BLIZANCI

Venera u blizancima za vas donosi miran i divan period. Promijenit će vam se planovi kako možda niste očekivali, što ne mora nužno biti loše.

RAK

Ovaj će tjedan za vas biti malo drugačiji od uobičajenog. Bit će pun promjena, možda i novih prijateljstava i neočekivanih susreta. Možda će vam biti teško koncentrirati se, ali ćete se u svakom slučaju dobro zabavljati.

LAV

Za lavove stiže produktivan tjedan kad je u pitanju karijera. Lakše ćete donositi odluke te će vam inspiracija biti iznadprosječna.

DJEVICA

Djevice će se ovaj tjedan okrenuti sebi. Podsjetit će se na ono na čemu su zahvalne, povezati se s važnim ljudima, možda i isplanirati neki put u budućnosti.

VAGA

Do sada ste sanjarili, no stiže vrijeme za nešto bolje. Naučili ste nositi se s takvim situacijama i ne smeta vam što se nešto mora urušiti da bi iz toga izraslo nešto novo i bolje.

ŠKORPION

Ovaj tjedan osjećat ćete se slobodno, sigurno i spremno za nove avanture. Učvrstit ćete neke veze i podršku te pronaći utjehu koja vam je potrebna.

STRIJELAC

Strijelci će se ovaj tjedan ponovno naći na vrhu. Popustit će pritisci koje su do sada osjećali i slobodnije će se moći fokusirati na posao pa i zdravlje.

JARAC

Jarci će u idućem tjednu naučiti biti malo fleksibilniji. Probudit će se njihove strana željna avantura, a neke stvari morat će prebroditi iako se tome nisu nadali.

VODENJAK

Vodenjaci će se ovaj tjedan posvetiti svojim osjećaja. Prati ih osjećaj sigurnosti i srdačnosti, posebno u domu.

RIBE

Ribe će u ovom tjednu biti sentimentalne. Puno će razgovarati, možda čak i otputovati, a to će im dati šansu za promišljanje o sebi i odnosima s drugima.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba