HOROSKOP

Horoskop nam dobro pokazuje koji znakovi se čega boje, a i koje su im zapravo najslabije strane

Svatko od nas će neke situacije u životu radije izbjeći nego se suočiti s njima

Neki će izbjegavati konflikte, neki posao, a neki će upravo to u životu tražiti. To što izbjegavamo često zna biti naša najslabija strana naših znakova i u pravilu pokazuje ono čega bi se trebali primiti umjesto da od toga bježimo. Možda vam ovo malo prosvijetli poglede pa shvatite zašto neke osobe neće toliko često izlaziti ili zašto će se netko jako teško primiti posla.

Ovan

Ovnovi su pravi radoholičari i najveći strah koji imaju je da postanu lijenčine. Iz tog razloga će izbjegavati ljude koji ne žele raditi i koji ne cijene pravu vrijednost dobrog rada. Brinu se oko toga da bi netko mogao biti bolji od njih radi čega će neprestano raditi na tome da poboljšaju same sebe, ali će uz to žrtvovati san, novac, čak i ljubav.

Bik

Bikovi su često pravi materijalisti zbog čega uvijek traže način da se u društvu pokažu kao najbolji, najljepši i naj sve. Brinu oko toga da netko ne pomisli da su siromašni ili tužni jer smatraju da ih to čini lošijima od ostalih. Boje se da ne ostanu bez novaca jer smatraju da je to jedna od najvažnijih stvari u životu.

Blizanci

Kao pravi društveni leptir, blizanci uvijek traže dobre ljude koje će imati u svojoj blizini. Koliko god da je to zdravo i dobro za njih, ponekad potraga za ljudima izazove manjak brige za njih same. Brinu da ne ostanu sami na ovom svijetu jer se ne znaju sami brinuti za sebe i uvijek žele imati dodatan plan u slučaju da sve ostalo propadne.

Rak

Dok su rakovi osobe koje su dosta emotivne i cijene ljubav koju im drugi pružaju, zapravo ne vole upoznavati nove ljude. Njima je draže da s osobama koje već poznaju stvore bolje odnose, nego da se trude kako bi nekog novog zadivili. Ne brinu da će im prijatelji otići iz života, ali ako se to jednom i dogodi, jako će se teško snaći.

Lav

Lavovi traže priznanja od svih, bliskih i širokih krugova ljudi. Njihov najveći strah je da ostanu sami na ovom svijetu jer ne znaju kako bi preživjeli bez da ih netko neprestano hvali i daje im potvrdu. Kada im netko daje komplimente to ih hrani i jača, a dok su stvari drugačije od toga jako brzo im pada raspoloženje.

Djevica

Djevice vole raditi, ali vole raditi same svoj posao. Ne vole kada im se netko miješa u njihove privatne poslove, a još manje kada im netko govori kako nešto trebaju raditi. Premda neće reagirati, barem ne na glas, jako će im smetati tuđi savjeti ako misle da im nisu potrebni. Njima ne trebaju pomoćnici jer brinu da ako im dopuste, će ostali misliti kako oni ne znaju sami napraviti posao do kraja.

Vaga

Vage su uvijek okružene mnogim ljudima i imaju široko društvo, a jedan od razloga za to je što mrze suočavanje s ljudima i svađu. Ne vole podizati glas niti zapravo reći što misle jer brinu kako bi to izazvalo samo još veće probleme, a to stvarno mrze. Sama ideja da kažu nekome da ih nešto smeta ih može potpuno izbezumiti zbog čega će se često samo praviti da je sve u redu.

Škorpion

Vjera u ljude jedna je od njihovih dobrih osobina, ali i ona koja im stvara strah. Premda vole ljude oko sebe i biti u društvu, jako su naivni i dopustit će svima da ih vozaju. Sa škorpionima vam se može činiti kao da nikada niste u potpunosti dobri prijatelji, a to je zato jer se oni neće do kraja opustiti zbog toga što brinu da biste ih mogli povrijediti.

Strijelac

Strijelci vole putovati i upoznavati nova mjesta, nove ljude i nove osjećaje. Ono čega se boje je biti zatvoren na jednom mjestu kao što je jedan posao do kraja života, a čak i jedna osoba s kojom će doživjeti starost. Brinu se oko toga da postanu stalni i dosadni jer ih želja za nepoznatim hrani.

Jarac

Ljudi koji se mnogo trude u životu, ali možda i malo previše su jarci. Glavni cilj im je da budu uspješni, ali jedino ako su uspješniji od drugih. Boje se da bi netko mogao biti bolji od njih u onim stvarima koje njima idu dobro jer im to jako spušta samopouzdanje, a kada se to dogodi, teško ih je vratiti na pravi put.

Vodenjak

Vodenjaci su pravi intelektualci i imaju čestu potrebu popravljati stvari. Tu se može raditi o prijateljstvima, poslovima ili samo u međuljudskim odnosima. Glavni razlog za to je što žive za red i mir u svijetu. Boje se biti u krivu i boje se prihvatiti da u svijetu postoji loše i da se zapravo nalazi negdje njima u blizini.

Ribe

Osobe koje jako vole i vole biti voljene su ribe. Daju mnogo svima do kojih im je stalo, ali i gotovo im bezuvjetno vjeruju. To je ujedno i problem jer zapravo brinu da ih te osobe do kojih im je posebno stalo ne razočaraju. Boje se da ih netko ne kritizira, a ako se to i dogodi, jako se teško od toga oporavljaju.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba