GASTRO

Hiša Franko lansirala je proizvode koje možete naručiti za doma. Izgledaju fenomenalno

Okusi slovenskog restorana s dvije Michelinove zvjezdice upravo su postali dostupniji široj publici

Hiša Franko, restoran s dvije Michelinove zvjezdice iza kojeg stoji chefica Ana Roš, jedan je u nizu ugostiteljskih objekata u susjednoj Sloveniji koji su zbog posljednjih epidemioloških mjera bili prisiljeni u potpunosti promijeniti svoj način rada. Pod motom ‘Ako već vi ne možete u Hišu Franku, neka Hiša Franko dođe k vama’, upravo su lansirali liniju proizvoda naziva Špajza Hiše Franko na dom. Riječ je o liniji snackova koji savršeno odgovaraju uz čašu kakvog dobrog vina, a neki od njih mogu se koristiti i u kuhanju.

Tu su domaći džemovi iz vrta Anine obitelji (dva ćete platiti 15 eura), ručno rađeni krekeri (7 eura), namaz dulce de leche dobiven iz planinske sirutke (15 eura), maslac od jabuke i kruške (14 eura), kao i niz sireva čiji se cijene kreću između 11 i 21 eura. Uz navedeno, možete naručiti i nekoliko gotovih paketa s točno određenom kombinacijom proizvoda, kao i knjigu Ane Roš, Sun and Rain. Narudžbe se vrše putem mail adrese [email protected], a paketi se šalju putem GLS službe i stižu kroz dva do tri dana. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu, a cijeli popis proizvoda i više informacija možete pronaći ovdje.

View this post on Instagram

#hisafranko goodies at your doorstep! Visit our website (link in bio) and check out the new seasonal packages we have ready to ship to your home. Thank you for all the orders and support, you are amazing! 💚

A post shared by Hiša Franko (@hisafranko) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba