GASTRO

Gordon Ramsay bio je u Hrvatskoj, a njegove dojmove gledat ćemo u serijalu National Geographica

Super1 doznaje da je slavni chef u srpnju bio u Hrvatskoj i snimio epizodu za novu sezonu emisije Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje

Kad se govori o promociji hrvatske gastronomije u relevantnim, svjetskim okvirima, uvijek se spominje epizoda serijala No Reservations Anthonyja Bourdaina koja se snimala diljem zemlje. Kako doznajemo, nešto je slično ponovio i slavni britanski chef Gordon Ramsay, koji je početkom srpnja boravio nekoliko dana u Hrvatskoj i snimio epizodu koja će se emitirati u trećoj sezoni serije Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje u produkciji National Geographica. Od 13. rujna moći ćete pogledati drugu sezonu u sklopu koje je, između ostalih, posjetio Tasmaniju, Južnu Afrika, Indoneziju, Louisianu, Norvešku i Indiju.

Za razliku od prethodno spomenute emisije pokojnog Bourdaina, u kojoj je on mahom posjećivao bistroe i restorane u gradovima, Ramsay traži nepristupačne teritorije, recepte koje poznaju tek rijetki lokalci, a nerijetko riskira i život kako bi stigao do lokacija koje želi posjetiti (primjerice, zbog dobrih je dagnji bio spreman čak i na skok iz helikoptera). U kakve se točno avanture upustio u Hrvatskoj, koja je jela probao i jesu li mu se svidjela, priznajemo da jedva čekamo doznati.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube