Nekad je nužno odabrati stranu
GASTRO

Goran Kočiš postao je chef restorana Višnjica. Smješten je u Slatini i baziran na domaćim jelima

22.02.2016., Zagreb - U restoranu Apetit odrzana je najava prezentacije hrvatskog JRE-a, koja ce se odrzati 29. veljace u Muzeju prekinutih veza. Na predstavljanju je bilo 13 hrvatskih  chefova. Goran Kocis. 
Photo: Zarko Basic/PIXSELL
FOTO: Žarko Bašić/PIXSELL

Chef prvog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom krenuo je u novo poglavlje svoje karijere

Prije nekoliko je mjeseci jedna vijest posebno odjeknula u gastro kuloarima; Goran Kočiš, chef i u suvlasnik Noela, prvog zagrebačkog restorana s Michelinovim zvjezdicom, u potpunosti napušta taj projekt. I dok je većina nagađala kako će idući korak biti otvaranje nečeg svojeg, u Zagrebu, Kočiš je svojim potezom uspio iznenaditi. Prema pisanju lokalnih medija, postao je chef restorana Višnjica, smještenog u sklopu istoimenog hotela u Slatini. Restoran se ponosi rustikalnim ambijentom u kojem se svatko osjeća ugodno, namirnicama iz domaće proizvodnje, te prepoznatljivim jelima toga kraja, iz kojeg Kočiš i sam potječe.