APLIKACIJE

Google je odabrao najbolje aplikacije iz njihove trgovine, a ovih pet su posebno istaknuli

Google je objavio svoj izbor najboljih aplikacije za Android u 2018. godini

Među popisom najboljih aplikacija našlo se i njih par koje Google smatra skrivenim draguljima. Radi se o dosta novim aplikacijama u trgovini koje nemaju baš velik broj korisnika, točnije, skidanja. Aplikacije su različite, a uključuju one u koje upisujete svoje snove do one s kojom ćete lakše naučiti španjolski jezik.

Google je ovih pet aplikacija opisao kao nove aplikacije koje se sve više izdižu i imaju potencijal da s vremenom dosegnu jako velik broj korisnika. Ovo je njihov odabir.

Just a line

Strašno simpatična i jednostavna aplikacija za crtanje dobro će vam doći kad želite nešto naglasiti na svojim fotkama. Super je što možete stvarati videe i kratke animacije te crtati dok snimate nešto uživo. Uz to, možete raditi razne kreacije i dijeliti ih sa #justaline. Aplikacija je besplatna.

Slowly

Ova aplikacija se koristi za pronalazak osobe u bilo kojem dijelu svijeta s kojom ćete izmjenjivati pisma. Da, ne online poruke, već pisma. Aplikacija za cilj ima prikazati kako ponekad nije potrebna digitalna povezanost da bi se s nekim dopisivali. U nekim slučajevima čekate na nekoliko tjedana na odgovor od svog ‘pen-palla’, ali upravo u tome je i čar. Aplikacija je besplatna.

Lirica

Nakon mora raznih aplikacija za učenje jezika, ova nam se čini dosta zabavna. Radi se o aplikaciji koja će vam pomoći da lakše naučite španjolski jezik i to uz španjolsku glazbu. Slušajte svoje najdraže latino hitove i učite istovremeno. Aplikacija je besplatna za preuzimanje.

Unfold

Unfold se koristi za izradu minimalistički priča i kolaža. Točnije, radi se o fora aplikaciji na kojoj možete raditi foto-kolaže koji će vam super doći za objavu na Unfoldu, ali i drugim društvenim mrežama. Ovo je super alat za osobe koje žele pokazati svoju priču kroz minimalistički i elegantni dizajn. Aplikacija je besplatna.

 

Luci

Koliko puta vam se dogodilo da odmah zaboravite što ste sanjale? Luci je aplikacija koja će vam pomoći da zapišete sve svoje snove i lucidne misli. Uz to ima i snimanje zvuka dok spavate koji će vam pokazati pričate li možda u snu. Kako navode na Google trgovini, uz ovu aplikaciju ćete lakše kontrolirati svoje snove. Aplikacija košta 11 kuna.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba