INTERIJER

Glavne junakinje iz serije Big Little Lies žive u genijalnim kućama. Jednu sada možete unajmiti

Fanovi serije Big Little Lies dobili su priliku života. Kuća u kojoj živi lik Madeline Mackenzie s obitelji sada se može unajmiti

Upravo je krenula druga sezona megapopularne serije Big Little Lies. Sve oči uprte su sada u ovaj napeti HBO serijal, a nastavci se nestrpljivo iščekuju kako bismo čim prije doznali što će se dogoditi s glavnim junakinjama, njihovim odnosima, ali tragičnom situacijom koja ih sada veže do kraja života.

Uz Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Lauru Dern, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, nova sezona u režiji Andreje Arnold pojačana je i uvijek rado viđenom oskarovkom Meryl Streep.

Uz provjerene glumice, napetu radnju, dobru fotografiju, još bolju glazbu, ono što je neizostavno i što jednostavno niste mogli ne primijetiti u seriji svakako su interijeri, odnosno domovi glavnih junakinja. Jedan od njih, u kojem živi lik Madeline Mackenzie s obitelji, a koju utjelovljuje Reese Witherspoon, sada se na veliku radost fanova može unajmiti.

I iako je radnja serije smještena u Montereyju u Kaliforniji, morat ćemo vas razočarati činjenicom kako se spomenuta kuća zapravo nalazi u Malibuu, a cijena noćenja se kreće od tri do pet tisuća dolara.

Kako je Stacy Clunies-Ross, agentica za prodaju nekretnina rekla za Today Home, u pitanju je kuća koja ima čak sedam spavaćih soba, osam kupaonica, a dosad je puno puta poslužila kao kulisa u nekim holivudskim filmovima kao što su “Diagnosis Murder” i “Hannah Montana”.

No, u tim slučajevima se kako objašnjava Stacy, postav interijera estetski uvijek promijeni. Dakle stavi se kompletno novi namještaj, promijene boje na zidovima i detalji te sve skupa prilagodi aktualnoj seriji ili filmu koji se snima. Ono što ostaje uvijek isto i na što nitko ne može ostati imun jest pogled na ocean, beskrajno duga plaža i čaroban eksterijer koji je okružuje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba