VIJEST

Eurospin Pametno osvaja hrvatske kupce

Eurospin, novi hrvatski diskontni lanac talijanskih korijena, hrabro je zakoračio na naše tržište otvorivši četiri trgovine u manje od mjesec dana.

Kupci u Zadru, Požegi, Samoboru i Velikoj Gorici dosad su se već uvjerili da ovdje mogu pronaći sve što im je potrebno, i to po najpovoljnijim cijenama na našem tržištu.

Što je Pametno u Eurospinu?

U moru ponuda, Eurospin je prije tridesetak godina odlučio predstaviti vlastite robne marke. Vođen idejom kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama, Eurospin je iskustvo kupnje zamislio ponešto drugačije: brzo i jednostavno uz vlastiti asortiman s više od 2.500 proizvoda. Pristup se pokazao uspješnim u Italiji i Sloveniji, a sada i u Hrvatskoj kao trećoj zemlji koja je postala dom Pametnoj kupnji.

Kao i dosad, Eurospin predano radi kako bi ispunio zahtjeve kupaca. Prema visoko postavljenom standardu, dobavljači Eurospina mogu postati samo oni koji zadovolje stroge kriterije izvornosti i svježine, uz kontinuitet kvalitete. Tako je i u Hrvatskoj, gdje je već ostvarena suradnja s lokalnim dobavljačima, čije proizvode nalazimo na svježim odjelima poput Mesnice, Delikatese, Pekarnice te Voća i povrća.

Uz redovito niske cijene, tjedne nabavke uz Eurospin katalog donose još veće uštede kućnog budžeta kroz brojne akcije. Eurospin uvijek razmišlja i kako nagraditi svoje kupce, koji su tako nedavno imali priliku uz kupnju dobiti sušilo za kosu – na poklon!

Iz novog kataloga koji vrijedi od četvrtka 24. rujna, izdvajamo niz proizvoda sniženih čak 30 posto, među kojima su:

Balzamski ocat iz Modene, 500 ml za 8.49 kuna

Keksi Frollini, 1 kg za 8.99 kuna

Ove i druge ponude za Pametnu kupnju istražite u novom katalogu na službenoj stranici Eurospin Hrvatska te pratite najave otvorenja novih trgovina.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba