#NEPONOVLJIVO UZ EUCERIN

Ekskluzivan nastup grupe Divas zahuktao je atmosferu na Super1 Sexy&cool partyju. Ovo su prvi Insta trenutci

Instagram gori od objava sa Super1 Sexy&Cool partyja #neponovljivo uz Eucerin

Svi smo mislili da više nikada nećemo vidjeti grupu Divas u punom sastavu – sve do danas. Na glamuroznom Super1 Sexy&Cool partyju #neponovljivo uz Eucerin koji još uvijek traje u Hrvatskom glazbenom zavodu, grupa Divas počastila nas je ekskluzivnim nastupom koji je sve ostavio bez teksta.

Izvele su svoje najveće hitove među kojima su bili gore spomenuti Da ili ne, Oprosti mi, Bon Appetit, Tvoja jedina kao i Sexy cool po kojem je Super1 Sexy&Cool party #neponovljivo uz Eucerin dobio ime. Fantastične vokale Ivane Husar Mlinac, Marije Husar Rimac, Maje Vučić i Martine Štritof pratio je bend sastavljen od vrhunskih glazbenika među kojima su Ante Gelo, Saša Miočić, Filip Gjud, Mario Klarić, Mario Raščić dok brass sekciju čine Zvonimir Bajvić, Marin Ferketin i Mario Bočić. Uz to, sve četiri članice grupe Divas apsolutno su zasjale u kreacijama Hippy Garden koje je posebno za njih i ovu svečanu prigodu kreirala dizajnerica Đurđica Vorkapić.

A na tulumu su uživali i brojni uzvanici koji nisu dugo čekali da na svojim Instagram profilima podijele vesele trenutke s tuluma godine. Tko sve uživa na partyju pogledajte u nastavku.

View this post on Instagram

Yes, We did it, PRiredba x DIVAS #super1 #neponovljivo #sexycool ❤️

A post shared by Mate Roncevic (@materoncevic) on

View this post on Instagram

Sexy & Cool @super1.hr #neponovljivo #super1 #sexycool #divas

A post shared by Mate Roncevic (@materoncevic) on

View this post on Instagram

Live from @super1.hr party ?

A post shared by Ksenija Vrbanić (@xdksenija) on

https://www.instagram.com/p/B5lbM9apq_g/

View this post on Instagram

budi sexy cool @super1.hr

A post shared by @ matejasucevic on

View this post on Instagram

Lit AF ? @super1.hr

A post shared by Davor Igrić (@igric) on

https://www.instagram.com/p/B5ljKkKphV5/

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Super1 Sexy&Cool partyja #neponovljivo uz Eucerin, a to su Eucerin, Cordis satovi, Melem, Jo Malone London, Argeta Exclusive, Arena Casino, HP Hrvatska, H&M, Farmacia, Podravka Dolcela, L’Erbolario, Radenska Adriatic (Studena i Radenska), PPD Croatia (Tanqueray, Mionetto i London Essence), Catering RougeMarin.

Od prvih početaka Eucerin je vodeći brand u inovacijama u polju njege kože. Trenutno je jedan od najvećih svjetskih provjerenih dermo-kozmetičkih brendova, odobrenih od strane dermatologa i farmaceuta, a preporuča se za održavanje kože zdravom i lijepom.

Zahvaljujući medicinskoj stručnosti, stručnosti u području njege kože i predanosti u području kozmetike, Eucerin je brand za njegu kože koja osigurava holistički “dermokozmetički” pristup te najbolju dostupnu njegu za lice i tijelo za sve indikacije kože.

Oslanjajući se na više od 100 godina istraživanja tvrtke Beiersdorf, Eucerin nas čini još ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje. Više o Eucerinu saznajte OVDJE.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba