GASTRO

Ekipa iz Noela otvorila je deli trgovinu tik do restorana. Tatarski biftek i kokteli to go zvuče odlično

I jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom prilagodio se novonastalim tržišnim okolnostima

U Ulicu popa Dukljanina trenutačno se možda ne možemo uputiti po autentično fine dining iskustvo, ali je još uvijek vrijedna posjeta. Na broju dva ondje se inače nalazi Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, a ovih se dana, tik do njega, na broju jedan, smjestila pripadajuća deli trgovina. Ovim je potezom ekipa koja stoji iza Noela odgovorila na izazove tržišta i nemogućnost regularnog poslovanja, a sudeći prema prvim dostupnim kadrovima i letimičnom pregledu ponude, to je učinila jako, jako dobro.

Kako poručuju putem društvenih mreža, iz ove ćete deli trgovine otići bogatiji za male luksuze poput foie gras patéa, finih pralina, Noel čokolada, domaćih džemova, keksića i kolača koji se svi pripremaju u Noelovoj kuhinji, ali i sastojaka za blagdanske ručkove kod kuće, poput tatarskog bifteka, fantastičnih komada mesa spremnih za pećnicu, domaćih štrukli ili tjestenine s umakom koje je potrebno tek dovršiti. Baš poput uobičajenog servisa dostave Noelovih jela, i deli trgovina radit će svakog dana.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba