FOTO

Drveni most pored Pule totalna je atrakcija na Instagramu. Biste li se usudili hodati po njemu?

‘Lebdeći’ drveni most nad uvalom pored utvrde Punta Christo u Štinjanu izgleda beskrajno lijepo. Naravno da ga stalno viđamo na Instagramu

O ljepotama Istre zbilja možemo pisati uvijek, a svako malo otkrijemo i neko novo mjesto koje bismo rado posjetile. Ovih dana na Instagramu ste vjerojatno, kao i mi, uočili jedan lebdeći drveni most koji je mnogima postao i omiljena ljetna Instagram kulisa.

Riječ je o mostu koji se nalazi nad uvalom pored utvrde Punta Christo u Štinjanu i malo je reći kako izgleda beskrajno lijepo. No, s obzirom na tehniku od koje je izrađen, drvenih daščica povezanih čvrstim konopom, vjerujemo da je prijeći preko njega i svojevrsni adrenalinski izazov.

Ako se možda oko toga dvoumite, imajte na umu kako vam definitivno ide u prilog i možda umanjuje strah to što je ispod njega more. Sudeći prema svemu nimalo ne čudi kako je upravo ovaj most postao ujedno i jedna od najfotogeničnijih hrvatskih lokacija, kako turista tako i lokalaca. Pa, ako se uskoro nađete u tom dijelu Istre, svakako prošetajte do njega i testirajte svoju hrabrost.

View this post on Instagram

Ovaj predivan most zauzima posebno mjesto u mom srcu 🖤 #pula #kamenolom #most #freeday #visitpula

A post shared by Gobo Creative Solutions (@gobo.photography) on

View this post on Instagram

Das schöne am Reisen ist, dass du nie so zurückkommst, wie du gegangen bist. ☀️ #vacation #croatia

A post shared by 𝓙𝓮𝓷𝓷𝓲 (@jenn_kaa) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba