GASTRO

Donosimo pet recepata za finu domaću pileću juhu koja će vam uspjeti baš svaki put

Idealna za hladne dane pred nama

Već smo mnogo puta pisali o raznim varijacijama gustih, kremastih juha od povrća koje obožavamo jesti kroz sva godišnja doba. No, s vremena na vrijeme se dobro vratiti klasicima domaće kuhinje. Upravo iz tog razloga danas vas želimo potaknuti da se, ako još niste (ili samo tražite novi način) okušate u pripremi krepke pileće juhe. Ne moramo uopće govoriti koliko će vam tijelo u ovim hladnim danima biti zahvalno, a dobra je vijest i da njezina priprema doista nije komplicirana – pod uvjetom da znate posegnuti za pokojim kulinarskim trikom. Preporučujemo da meso nabavljate iz provjerenih izvora, baš kao i povrće koje ćete koristiti, a dobro bi bilo, ako ste u mogućnosti, i da koristite kakvu domaću tjesteninu. Provjerili smo što se sve nudi na YouTubeu i izdvojili nekoliko detaljnih video recepata koji ne ostavljaju prostor pogreškama. Sve vam ih donosimo u nastavku.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube