LJEPOTA

Sadržaj omogućava Delmerion

Domaća influencerica otkrila nam je tajnu savršenih kovrči. Evo kako ih vratiti u život nakon ljeta

Brojne savjete dijeli i na svom Instagram profilu

Nakon ljeta se često susrećemo s problemom suhe, ispucane i beživotne kose, a kako bismo mu doskočili na najbolji mogući način, razgovarali smo s Anamarijom Radovčić, ‘hair influencericom’ i ponosnom vlasnicom zanosnih kovrči. Stoji iza profila _annascurls_ na kojem svakodnevno dijeli savjete i trikove za sve one koji kvalitetnom njegom žele doći do zdrave kose lijepog izgleda.

Omiljeni proizvodi

“Ovo ljeto je baš jako teško za postizanje savršene kose. Ni moja ne izgleda dobro, ničija ne izgleda. Prevelika je vlaga i vrućina, a najvažnije je ne stresirati se previše”, kaže Anamarija kroz smijeh. No, kao koristan savjet dodaje da je za kovrčavu kosu tijekom ljeta dobro koristiti gel s dobrim holdom, leave-in proizvod na cijeloj dužini kose, kao i ulje koje će to sve na kraju ‘zaključati’. Za ravnu je, kaže, dobro koristiti hranjivi ili lagano proteinski leave-in proizvod, kao i ulje.

Osim toga, korisni su i dodatni proizvodi za zaštitu, a Anamarijini trenutni favoriti su Nuggela&Sule sprej za zaštitu kose i APIVITA hijaluronski leave-in regenerator koji kosu štite od topline i UV zraka. Također, novo otkriće joj je i brend PHYTO čiji proizvodi sadrže 95 posto prirodnih sastojaka. “Danas se u njihovoj proizvodnji koristi približno 500 ekstrakata od raznih vrsta biljaka, grmova i drveća, a linija koja super pomaže pri intenzivnoj hidrataciji je linija PHYTOJOBA. U njoj možete pronaći sve – od šampona do gelova za kovrčavu kosu”, prepričava Anamarija.

Privatni album

Još joj je draga i APIVITA superhidrantna linija s aloe verom i hijaluronskom kiselinom koja, kako kaže, odlično obavlja posao intenzivne hidratacije. “Veliki sam ljubitelj njihovih šampona i maski jer upravo glavni it sastojak, hijaluronska kiselina, pruža intenzivne učinke omekšavanja i regeneracije – kako kože lica, tako i kose”. A na pitanje od čega se sastoji njena SOS rutina kada je njega kose u pitanju, Anamarija nam je otkrila sljedeće proizvode:

Sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom Delmerion.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube