SHOPPING VODIČ

SADRŽAJ OMOGUĆAVAJU ARENA CENTAR I MASTERCARD

Dok su svi na moru, ja sam u Zagrebu. Evo gdje sam provela super dan za sebe i ulovila super komade

Istražujem ima li mjesta za osobni razvoj u ludom shopping izazovu

Ne znam kako je vama bilo na godišnjem ali mene svake godine zatekne omanja egzistencijalna kriza. Možda je do viška vremena ili adrenalina koji ispari jednom kad stres popusti. Zaista bih se trebala okušati u adrenalinskim sportovima, ali zbog vrućina i supermoći da zaspim na bilo kojem kamenu, moj mozak višak energije usmjeri na svemirska prostranstva.

Ovog ljeta godišnji nije tako dugo potrajao pa mi je taman nedostajao dan za jedan ozbiljan journaling. Uz to, tijekom raspakiravanja prtljage, prošao me čudan osjećaj. Moja odjeća više ne odgovara ideji mene koja se uvelike izmijenila slijedom promjena, koliko na svjetskoj toliko na privatnoj razini. S obzirom da sam kažnjena (blagoslovljena?) potrebom za ekspresijom kroz odjeću, shvatila sam da je došlo vrijeme za investiranje u neke “nove verzije mene”.

Ugodno s korisnim

Odlučila sam spojiti ugodno s korisnim, provjeriti kakvo je stanje na računu nakon godišnjeg i zaputiti se u Arena Centar. Uzela sam rokovnik, torbu za shopping i krenula u pohod. Prvi zadatak je bio posložiti planove u neki smisleni raspored. Nisam novakinja u planiranju, ali za journaling moj kampanjski duh nije imao smisla sve do nedavno. Praksom do savršenstva! Ili moj draži način- nagradom do uspješnog posla. Uz vruću kavu iz Leggiero Lofta i prefini kolač iz Torterie Macaron je sve lakše! Da sam barem tada znala da će me Arena Centar nagraditi i za shopping.

Mirna Marić

Ovog vikenda (22. – 23.8.) korisnike Mastercard ® i Maestro® kartica, nagrađuju kavom ili kolačem. Doduše, još se moram vratiti u Arena Park po sitnice za stan čije se potrebe multipliciraju i dok me nema, tako da ću iskoristi tu ponudu dok traje. Ako ne stignem u nedjelju, mogu u ponedjeljak nakon posla! Čim je plan postao slova na papiru, shopping je mogao započeti. Prva postaja – Müller. Biljno mijeko za moje najdraže kremaste smoothije, maska za lice koja će me spasiti od crvenih flekica koje su mi podarili znoj i maska, prekrasna paleta sjenila u žarkim bojama koje će me podsjećati na otočko cvijeće te body mist zbog kojeg ću mirisati na to isto cvijeće!

Sreća je u Varaždinu

Već neko vrijeme jako želim posjetiti varaždinski Varteks i oduševila sam se kad sam ga vidjela na mapi Arena Centra. Konačno je došlo vrijeme za to! Varteks kao tekstilna tvornica slavi stoljeće postojanja, a većini je sinonim za kvalitetne tkanine i dobre krojeve. Pravac do prvog kata i ravno sa stepenica u dućan! Ne samo da imaju iznimno simpatično osoblje, nego su u tijeku ogromna sniženja. Odmah sam našla ljetnu svijetloplavu haljinu. Zvučat će čudno, ali nisam mogla izvaditi ruke iz džepova. Haljina s takvim detaljem itekako zaslužuje mjesto u mom ormaru, a lagala bih kad bi rekla da se nisam zaljubila i u asimetrični rukav na njoj. Jednog dana ću se sigurno vratiti i po odijelo u Varteks, a rado ću provjeriti i modele kapute, pogotovo ako će i zimska sniženja ovako izgledati.

Mirna Marić
Mirna Marić

Sjetila sam se da jesensko-zimske kolekcije već pune dućane, a cijela poanta ovog shoppinga je bila i da izmislim novu (odjevnu) verziju sebe za nadolazeću sezonu. Ako se zbog ičega veselim hladnijem vremenu onda su to kaputi i čizme. Nema mi draže obuće od čizmi! Što masivnije i robusnije, to ih moja noga više voli. A znam i gdje ih naći!

Nova zima, nova ja – ili ćemo po starom?

Replay je se zaista pokazao kao super odabir jer su njihovi modeli upravo ono što tražim. Oku nije promakla ni vesela varijacija teddy kaputa u zeleno-crnoj boji. Smijem li se počastiti? Gledat ću na to kao investiciju. Ako će zima ponovno trajati do sredine svibnja, bar ću imati svakodnevni izvor nježnosti i topline oko sebe, a resice će me podsjećati na haljine od pletiva koje sam nosila cijelo ljeto.

Mirna Marić


Na kraju dana sam osjetila veliko olakšanje. Sve što sam mislila da će biti strašno naporno; journaling, nadopuna garderobe, solo shopping, bilo je toliko lako i ugodno za obaviti da me zapravo napunilo energijom. Možda ne bi bilo loše uvesti ovakve dane u mjesečnu rutinu. Sada shvaćam zašto kažu da shopping ima terapijski učinak.

Vikend + akcija 22. i 23.8. 2021.

Za potrošenih 200 do 350 kuna na Mastercard i Maestro kartici, dobivate kupon za besplatnu kavu, a za potrošenih 350 kn ili više dobivate kupon za kavu i kolač koji ćete moći podići u Vikend+ zoni u prizemlju Arena Centra.

Kava te čeka na sljedećim lokacijama: Lorca bar, Leggiero, Leggiero Loft, Torterie Macaron, Living Room i Burger King.

Kupon za kavu i kolač možeš iskoristiti na ovim lokacijama: Leggiero, Leggiero Loft, Torterie Macaron, Living Room i Burger King

Sadržaj nastao u suradnji s Arena Centrom

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube