TV PREPORUKA

Dok se strogo preporučuje ostanak kod kuće večeri možemo provesti uz filmove na malim ekranima. Evo vodiča

Dok su nam izlasci is stanova onemogućeni večeri možemo provesti uz jedan od ovih 10 filmova

Kafići, restorani, kina i kazališta su zatvoreni i najpoželjnije je ostati kod kuće. Stoga svi smišljamo kako ćemo i čime ispuniti boravak u svoja četiri zida. Osim čitanja knjiga, igranja društvenih igara pogledati možemo i pokoji film i seriju. Tijekom ovog vikenda čekaju vas trileri, drame, komedija, animirani film i pokoji akcijski film.

Sve što želim si ti, Cinestar TV, subota, 19.35 sati

John Tyree (C. Tatum) mladi je pripadnik specijalnih postrojbe američke vojske koji 2001. godine sa službe u Njemačkoj stigne na dvotjedni odmor u rodni grad Wilmington u Sjevernoj Karolini. Dok skrbi o svom bolesnom ocu Billu (R. Jenkins), jednog dana na kupanju ugleda privlačnu Savannah Curtis (A. Seyfried), studenticu u koju se zaljubi na prvi pogled. Nakon što se i Savannah zaljubi u njega ona Johnu prije povratka na fakultet obeća da će mu često pisati tijekom sljedećih 12 mjeseci.

Junior, Fox Movies, subota, 19.50 sati

Embriolog dr. Alexander Hesse zvan Alex (A. Schwarzenegger) iz San Francisca intenzivno radi na novom revolucionarnom lijeku koji bi trebao spriječiti spontane pobačaje. Kad sa svojim suradnikom dr. Larryjem Arbogastom (D.De Vito) od vlade zatraži početak primjene eksperimentalnog lijeka gorko se razočara doznavši za ukidanje laboratorija i prepuštanje laboratorija britanskoj znanstvenici dr. Reddin (E. Thompson).

Okajanje, AMC, subota, 20 sati

Godina je 1935. Obitelj Tallis se nalazi u pripremama za posebnu večeru. Briony ima trinaest godina i želju da postane spisateljica. Njena starija sestra Cecilia pohađa sveučilište u Cambridgeu, a s njom je i Robbie Turner, čija majka radi za obitelj Tallis. Između Cecilie i Robbieja postoji nešto više, ali oboma je neugodno priznati njihove osjećaje. U posjeti obitelji Tallis je također Lola Quincey i njena dva mlađa brata blizanca. Na imanju se nalazi i Leon Tallis, koji je u posjetu doveo prijatelja Paula.

Crvena svjetla, HRT2, subota, 20.05 sati

Dr. Margaret Matheson (S. Weaver), žena britkog uma, posvetila se razotkrivanju paranormalnih prijevara sa svojim suradnikom, fizičarom Tomom Buckleyem (C. Murphy). U javnosti se ponovno pojavio nakon desetljeća izbivanja poznati medij Simon Silver (R. De Niro). Njegov nastup pred publikom poklopio se s iznenadnom smrću dr. Matheson, a i njezin prethodnik u istraživanju umro je u sličnim okolnostima.

Brži od pravde, Nova TV, subota, 20.15 sati

Boravak u zatvoru može utjecati na čovjeka na dva različita načina – ili će ga slomiti ili će ga ojačati. Za Drivera (D. Johnson) koji je odslužio 10 godina vrijedi ovo drugo. Njegova snaga nije proizašla samo iz vremena provedenog u zatvoru, nego i iz želje da osveti svojeg brata koji je ubijen u pljački banke koja je i dovela do Driverova uhićenja. Na dan njegova izlaska na slobodu, s listom imena i adresa u ruci, odlučan je da odmah krene u svoju osvetničku misiju.

Trenuci hrabrosti, HBO2, subota, 20.40 sati

Masivni sjeveroistočnjak pogodio je Novu Englesku poharavši gradove duž Istočne obale i razorivši brodove koji su se zatekli na njegovu smrtonosnom putu, uključujući i “SS Pendleton”, naftni tanker na putu u Boston koji je doslovno prepolovljen zarobivši više od 30 mornara u krmi koja je brzo tonula. Kao viši časnik na brodu, prvi pomoćni strojar Ray Sybert ubrzo shvaća da mora preuzeti brigu na uplašenom posadom i potaknuti ljude da zaborave razlike i surađuju.

Daleko od očiju, TV1000, subota, 21 sat

Detektivka Karen Sisco (J. Lopez) slučajno se našla u blizini jednog floridskog zatvora u isto vrijeme kad je zatvorenik Jack Foley (G. Clooney) bježao iz zatvora. Prije nego što se snašla, Jack i njegov partner Buddy (V. Rhames) su je razoružali i strpali u prtljažnik auta. Pridružio joj se i Jack kako ga policija ne bi opazila. Umjesto ratobornog raspoloženja među njima se razvija razmjerno prijateljska konverzacija, pa čak i simpatija.

Bijeg iz Gulaga, RTL TV, nedjelja, 20 sati

Koristeći mećavu kao zaklon, sedam zatvorenika uhvaćenih u Staljinovu vladavinu terora bježe iz sovjetskog Gulaga 1940. godine. Sada su slobodni ali gotovo sigurno mrtvi ljudi. Mala je vjerojatnost da će pronaći sklonište, a područje koje moraju prijeći nemilosrdno je. S malo hrane i opreme i bez ikakvog znanja o tome gdje se nalaze i kamo idu, kreću na putovanje koje će biti prožeto nezamislivim teškoćama i dramom.

Priča o igračkama 4, HBO, nedjelja, 20 sati

Disney i redatelj Josh Cooley donose nevjerojatnu priču o igračkama i njihovom uzbudljivom oživljenom svijetu te pustolovini bogatoj prijateljstvom i humorom. Kada djevojčica Bonnie okupi cijelu ekipu igračaka na izlet na obiteljskom putu. Woody završava u neočekivanoj avanturi koje uvodi život uključuje ponovno druženje s njegovom davno izgubljenom prijateljicom Bo Peep.

U iščekivanju budućnosti, Cinemax, nedjelja, 20 sati

Ed Hemsler (John Lithgow) provodi život pripremajući se za katastrofu koja se možda nikad neće dogoditi. Ronnie Meisner (Blythe Danner) provodi život kupujući stvari koje možda nikad neće koristiti. U malom gradu negdje u Americi ovo će dvoje ljudi pokušati pronaći ljubav i pritom nastojati ne izgubiti se u stvarima onog drugog.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba