vijest

Dočekali smo ga i odmah prelistali. U IKEA katalogu za 2020. godinu stvarno ima genijalnih stvari

Na svojem kućnom pragu IKEA katalog za 2020. godinu očekujte krajem kolovoza, a dotad se zadovoljite i inspirirajte njegovom online verzijom

Na sam spomen novog IKEA kataloga polako nam zatitra srce, a kada se to konačno dogodi, sreća je neopisiva. Malo je reći da ga svi s nestrpljenjem svake godine iščekujemo, a sada smo dobili prvi uvid i to kroz njegovu online verziju. Tema novog kataloga je ‘Save Our Sleep’ (Sačuvajmo svoj san), a na svojem kućnom pragu možete ga standardno očekivati krajem kolovoza.

Ono što će vas se dojmiti jest da njegovo novo raskošno izdanje dolazi na čak 288 inspirativnih stranica, na kojima ćete kao i uvijek moći pronaći trendove za nadolazeću sezonu, ali i nepresušnu dozu inspiracije na autentičan način sa švedskim potpisom.

Pregledavajući tako online materijale, jasno je kako su ovaj put boje stavili u fokus, a crnu, bijelu i sivu ostavili ma marginama. Isto tako, prednost daju spavaćim sobama i spavanju, što im je i baza novog kataloga. No, kao i uvijek dosad, sve ono za što se zalažu, promoviraju i sugeriraju napravili su na svoj autentičan IKEA način.

Što nam to sve donosi novi IKEA katalog za 2020. godinu, donosimo u pregledu u nastavku, a za detaljni uvid morat ćete ipak pričekati da vam hrvatsku papirnatu verziju netko uskoro okači na vaša ulazna vrata.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba