VODIČ

Doček Nove godine na otvorenom u Zagrebu čeka vas na ovih devet lokacija

Devet lokacija na otvorenom na kojima možete dočekati Novu godinu

Još je nekoliko dana preostalo do dočeka Nove 2020. Neki će ju dočekati u planinama, neki u toplim krajevima, a neki na tulumu u gradu. Ako spadate među one koji tu odluku donose u zadnji čas ili vam se jednostavno ne da ništa planirati naš je prijedlog da Novu godinu dočekate na jednom na jednom od gradskih trgova ili na nekom od popularnih adventskih okupljališta.

Budući da je program uistinu bogat, na vama je samo da okupite ekipu, toplo se obučete i zabava može početi.

Trg bana Josipa Jelačića

Kada: od 21 sat

Luka Stanzl/PIXELL

Ispraćaj Stare godine na središnjem gradsku trgu počinje u 21 sat koncertom grupe Novi fosili. Svojim poznatim hitovima sigurno će dobro zagrijati atmosferu. Od 23:15 slijedi koncert legendarnog Prljavog kazališta koji će pratiti i veliki vatromet.

Nova na Fuliranju

Gdje: Strossmayerov trg
Kada: od 10 – 05 sati

Tomislav Miletić/PIXELL

Fuliranje je mjesto koje je poznato po odličnoj atmosferi kojoj svakako pridonosi odlična glazba koja se tamo pušta. Tako će biti i posljednjeg dana 2019. godine. Jer čeka nas nastup Official Dino Dvornik Tribute Banda & Svemirka. Vi se samo pobrinite za dobro raspoloženje, a sve ostalo ćete tamo.

Ledeni park

Gdje: Trg kralja Tomislava
Kada: od 10 – 02 sati

Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXELL

Ledeni park na Trgu kralja Tomislava i ove godine priređuje doček na otvorenome uz glazbeni program koji biraju 2KulDJs, a svi koji žele potpuno poseban doček 2020. godine, mogu kupiti ulaznice za klizanje za ponoćni termin i tako doslovno uklizati u 2020. godinu, uz spektakularni novogodišnji vatromet.

Uz ponudu naugostiteljskim kućicama, tu je i Ledeni vidikovac, s kojeg se pruža prekrasan pogled na zagrebačku ledenu
bajku, a za koji je moguće rezervirati stajaća mjesta.

Caffe de Matoš

Gdje: Strossmayerovo šetalište
Kada: 20 sati

Advent. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukić/PIXELL

Na sve popularnijoj adventskoj destinaciji s ovom se godinom možete početi opraštati u 20 sati. Tada počinje koncert vesele grupe Stampedo, kabaretski nastrojenog benda kojega krasi neobičan spoj ritmova.

BAŠ NAŠ

Gdje: Plato Gradec
Kada: od 10 – 02 sata

Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXXLL

Od jutra do ranih jutarnjih sati kad god dođete na plato Gradec sa svojim ćete društvom moći ispratiti ovu i nazdraviti Novoj 2020. Za to ćete imati glazbenu podlogu iz obližnjih lokacija.

Božićna bajka

Gdje: Trg bana Josipa Jelačića
Kada: 14 sati

Sanjin Strukić/PIXELL

Zagrijavanje na glavnom gradskom trgu počinje u ranim poslijepodnevnim satima koncertom zagrebačke grupe Mačci. Ako volite garage funk i tulume uživat ćete. To će ujedno biti i dobar uvod za večernji doček Nove 2020.

Advent na Europskom trgu

Kada: od 11 – do 02 sata

Photo: Nina Djurdjevic/PIXSELL
Nina Đurđević/PIXELL

Zabava na Europskom trgu počinje već od 11 sati kada će nas svojim setom rasplesati Antonio Zuza, nakon kojeg nastavlja Marijan Felver. Kao i uvijek na Europskom trgu vladat će plesna atmosfera i dobra vibra.

Advent na Zrinjevcu

Kada: od 10 do 02 sata

Igor Kralj/PIXELL

Omiljeni zagrebački gradski park i simbol Adventa u Zagrebu u silvestarskoj noći donosi koncerte dva sjajna benda: Radiogroove i Zgroove. Koncerti počinju u 20 sati, uz prethodno zagrijavanje uz DJ Marteka. Uz glazbeni program, i u novogodišnjoj noći, Advent na Zrinjevcu donosi iznimnu ponudu blagdanskih jela.

Advent na Štrosu

Gdje: Strossmayerovo šetalište
Kada: 20.30 sati

Sanjin Strukić/PIXELL

Na jednoj od najromantičnijih gradskih šetnica u 20.30 počinje koncert grupe Positivo. Nakon što vas oni dobro rasplešu i zabave na istoj se lokaciji s ekipom možete družiti sve do 2 ujutro.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba