TV PREPORUKA

Dobri Will Hunting i još 10 super filmova za cijeli vikend

Ovi vas filmovi tijekom vikenda čekaju na malim ekranima

Zbog porasta broja zaraženih koronavirusom, mnogi će ovog vikenda odlučiti ostati doma. Zato vam i ovaj vikend donosimo 11 prijedloga za super filmove koje možete gledati na TV-u.

Zalomilo se, Fox Movies, subota, 19.25 sati

Novinarka šoubiz E! TV kanala, Alison Scott (K. Heigl), upravo je unaprijeđena. S namjerom da proslavi poslovni uspjeh, odlazi u noćni provod sa starijom sestrom Debbie (L. Mann). U klubu upoznaju Bena Stonea (S. Rogena). I dok Alison čavrlja s Benom, Debbie odlazi kući na poziv svoga supruga pa Alison i Ben ostaju sami plešući i nazdravljajući duboku u noć. Potpuno pijani par provede strastvenu noć, a ubrzo Alison dozna da je trudna. Ben doznaje veliku vijest i oni odluče ostati zajedno i osnovati obitelj. No prije svega, Ben treba odrasti i početi se odgovornije ponašati.

Pepeljuga, RTL TV, subota, 20 sati

Zajedno sa svojim roditeljima, Ella (L. James) živi sretnim životom sve dok se majka (H. Atwell) ne razboli i umre. Godine prolaze i Ellin se otac oženi s lady Tremaine (C. Blanchett), koja ima dvije neugodne kćeri, Drisellu (S. McShera) i Anastasiju (H. Grainger). Kada otac otiđe na posao, lady Tremaine otkrije svoju pravu narav natjeravši Ellu da napusti svoju spavaću sobu i prepusti je njezinim kćerima, a nju preseli na tavan. Ellin otac iznenada premine, a lady Tremaine, da bi uštedjela novac, otpusti kompletno osoblje kuće i Ellu natjera da obavlja sve kućanske poslove. Kada ugledaju Ellino lice prekriveno pepelom iz kamina, sestre je posprdno nazovu Pepeljuga. Uznemirena i nesretna Ella odlazi u šumu, gdje susreće Kita (R.Madden), prijestolonasljednika.

Šesti dan, HRT1, subota, 20.05 sati

Adam Gibson (A. Schwarzenegger) ratni je pilot više puta odlikovan, ugledan, dobro situiran, miran obiteljski čovjek. Cijeli mu se život pretvara u kaos kad otkrije da nije pravi čovjek nego klon. To otkriće je opasno, jer Gibson to nije smio otkriti. Michael Drucker (T. Goldwyn) moćni bogataš koji stoji iza kloniranja ljudi, šalje svoje vrhunske ubojice, Marshalla (M. Rooker) i Taliju (S. Wynter) da ga pronađu. I oni sami klonovi su „prvobitnih sebe”… Ovaj spektakularan akcijski znanstveno-fantastični film produciran je vrlo raskošno, vizualno je efektan i od početka do kraja ima brz ritam napetih akcijskih scena.

Djevojka iz Jerseyja, AMC, subota, 20.20 sati

Ollie Trinke (Ben Affleck) je uspješan publicist s Manhattana koji, kako se čini, ima sve. Kada tragedija uništi njegov dosadašnji savršeni život i on ostaje samohrani otac, nekvalificiran za tu ulogu, njegov se život iz temelja mijenja i polako počinje pucati po šavovima. Uskoro se useljava kod oca (George Carlin) u predgrađe New Jerseya gdje je odrastao. Godine prolaze, a tako i Ollievi planovi za budućnost. Jedina svijetla točka u njegovu životu mu je kćerkica Gertie (Raquel Castro) koja voli život u predgrađu. Jednoga dana, u videoteci susreće Mayu (Liv Tyler) koja mijenja njegov život.

Luksuzno vjenčanje, Cinemax, subota, 21 sat

Laurenina majka (K. Fox) je nestala, proživljavajući krizu srednjih godina. Kako bi je pronašli i spasili svoje vjenčanje, Lauren (M. Tapsell) i Ned (G. Lee) se upuštaju u fantastično putovanje sjevernom Australijom. Usput pronalaze ispunjenje vlastitih osobnih putovanja kroz divlju ljepotu krajolika i nenadmašan šarm likova s kojima se na putu susreću. No hoće li na kraju dovesti Laureninu majku i ostvariti vjenčanje iz snova?

Dobri Will Hunting, TV1000, subota, 21 sat

Čistač Will Hunting (M. Damon) ima visok kvocijent inteligencije. Ali, umjesto da iskoristi svoj dar, Will slobodno vrijeme koristi za druženje s prijateljima, među kojima je najbliži s Chuckiem (B. Affleck) i svojom devojkom Skylar (M. Driver). Kada profesor matematike (S. Skarsgard) postavi svojim studentima matematički zadatak na ploči koja se nalazi u hodniku, Will anonimno rješi zadatak, što profesora potakne da pronađe čovjeka genijalnog uma koji je uspio da rješiti zadatak. Dok su Willovi problemi s policijom došli do vrhunca, profesor mu nudi mogućnost da ga spasi iz zatvora, ali uz dva uvjeta – mora odlaziti na terapije kod psihologa i ići na satove matematike.

Srce od čelika, Cinestar TV, subota, 21 sat

U travnju 1945. saveznici vode završne bitke na europskom tlu. Narednik Wardaddy (Brad Pitt) upravlja Sherman tenkom s peteročlanim timom neiskusnih vojnika i pokušava se probiti preko neprijateljskih linija do srca nacističke Njemačke. Ova neobična šačica ljudi bez izgleda učinit će sve da dođu do cilja i izvrše zadatak… „Srce od čelika” film je realističnog potpisa Davida Ayera koji opisuje svu surovost posljednjih dana Drugog svjetskog rata.

Artemis Fowl, HBO, nedjelja, 20 sati

Glavni junak, dvanaestogodišnji Artemis Fowl (F. Shaw) potomak je dugog niza genijalnih kriminalaca. Artemisova najveća avantura počinje potragom za njegovim ocem koji je misteriozno nestao. Uz pomoć svog vjernog zaštitnika, Butlera (N. Anozie), Artemis ga namjerava pronaći, no tijekom potrage otkriva drevnu i stoljećima skrivenu civilizaciju vila… Disney i Kenneth Branagh donose nam uzbudljivu avanturu snimljenu po poznatom književnom serijalu Eoina Colfera.

Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja, Fox, nedjelja, 21 sat

U ovom spektakularnom nastavku blockbustera iz 2003., ekscentrični kapetan Jack Sparrow uhvaćen je u novu mrežu natprirodnih spletaka. Dok se pripremaju za vjenčanje, bivši kovač i pustolov Will Turner (O. Bloom) i Elizabeth Swan (K. Knightley), kći guvernera Weatherbyja Swanna (J. Pryce), iznenada su uhićeni. Uhiti ih lord Cutler Beckett (T. Hollander) i osudi na smrt. Osuda ima svoj cilj: Beckett se u stvari želi domoći kompasa gusara Jacka Sparrowa (J. Depp) i zato nudi Jacku i Elizabeth oprost od smrtne kazne ako uspiju naći svoga prijatelja Jacka Sparrowa, uzeti mu kompas i donijeti ga Beckettu.

Legija, AXN, nedjelja, 21 sat

Nakon što Bog izgubi vjeru u ljudsku vrstu, šalje na Zemlju svoju legiju anđela sa zadatkom izazivanja potpune apokalipse. Jedina nada za spas čovječanstva leži u rukama grupe stranaca koja se zatekla se u zabačenom restoranu na jugozapadu Amerike i arkanđela Michaela. Ubrzo shvate da mlada konobarica nosi spasitelja… Stručnjak za vizualne efekte Scott Stewart u svom dugometražnom debiju okupio je impozantnu glumačku ekipu koju predvodi višestruko nagrađivani britanski glumac Paul Bettany (Master and Commander: The Far Side of the World”).

Različita: Odana, Nova TV, nedjelja, 22.25 sati

Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba