DIZAJN INTERIJERA

Dobra fora. Ogledala u ovom modernom stanu u Rijeci reflektiraju predivan pogled na more

Evo kako je dizajnerica interijera iz studija Dizajn911 osmislila izgled novog stana jedne obitelji iz Rijeke

Dizajnerica interijera Fendi Reljić iz studija Dizajn911 podijelila je s nama novi projekt. U pitanju je moderni stan u Rijeci koji je recentno kreirala za jednu obitelj o kojem nam je dizajnerica rekla ipak malo više.

“Dnevna zona je vrlo prozračna i njome prevladavaju neutralni tonovi. Koristili smo puno bijele boje na različitim teksturama. Isto tako, poigrali smo se s ogledalima koja reflektiraju predivan pogled na more i unutar interijera, a naglasak u dnevnom boravku stavili smo pak na električni kamin kao centralnu točku dnevne zone” priča nam Fendi.

Sličan scenarij odvija se i u kuhinji koja je vrlo neutralna i nježna, a na koju se nastavlja viseća biblioteka koja se nadvija i iznad blagovaonskog stola. Police pak imaju integriranu LED rasvjetu kako bi se stvorio ambijentalni ugođaj. Kada je riječ o kupaonici i toaletu, Fendi dodaje kako su ondje koristili bazne pločice velikih dimenzija s naglaskom na teksturu mramora koja je danas itekako poželjna i vrlo trendi, a koje su protegnuli i na ploču ispod umivaonika.

U toaletu je pak korištena ekskluzivna xxl keramika za centralni zid, isto u neodoljivom dekoru mramora. S obzirom na samu namjenu općenito spavaće sobe, ondje je u ovom slučaju kombiniran nježni akcent s modernim, ali s naglaskom na štukature koje prostoriji uvijek daju jedan poseban šarm.

Ondje je, dodaje Fendi, korišteno i nekoliko dekorativnih detalja kao što su elegantna tapeta, ali i vrlo efektna asimetrična ogledala iznad toaletnog stolića. Tu je i garderobni ormar sa staklenim stijenama i rasvjetom koji sigurno neće proći nezapaženo.

Sve u svemu, ravne linije, minimalizam oplemenjen toplim detaljima, moderni komadi namještaja, domišljata interijerska rješenja, pomno birana rasvjeta, svijetli tonovi i prozračnost, samo su neki od elemenata koji ovaj prostor čine ugodnim za život. A kako ovaj novi dom izgleda u cijelosti donosimo vam u sklopu članka.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba