SMS INTERVJU

Dioralop ima novi dom, kolekcija za iduću zimu već je u izradi, a curama smo jutros malo smetale

Jutros smo se dopisivale s Andrejom Bistričić i Majom Merlić koje su nam podijelile neke novosti

Brend Dioralop na našem je tržištu prisutan od 2011. godine i kroz to vrijeme postigao je velik, inozemni uspjeh. Iza njih je predstavljanje kolekcija na londonskom i pariškom Tjednu mode, mnogo uspješnih suradnji s drugim dizajnerima i domaćim koncept dućanima. Andreja Bistričić i Maja Merlić od prvog dana vjerne su svojoj avangardnoj estetici uspješno ju preslikavajući na odjevne komade za svakodnevni život. Volimo ih jer su uspješne, drage, prirodne i svoje.

Dobro jutro cure, što radite?

Jutrooooo Super1, pijemo brzinsku kavu i dogovaramo sastanke :), danas je taj dan.

Gdje ste sad?

Trenutno se nalazimo u našem studiju i showroomu u Ilici. Jutro nam je hektično, provodimo ga radno :). U fazi smo 100 na sat jer radimo na više projekata :). a Maja se uz Dioralop bavi i arhitekturom pa kad završimo sve planirano za Dioralop Maja trči natrag u arhitektonski studio za koji radi. Ja ostajem dogovoriti fotkanje i završiti narudžbe koje imamo za ovaj tjedan te pogledati sample nečeg super što ćemo koristiti u novoj kolekciji aw 19/20 koja je već u izradi.

Što imate na sebi? danas nosite?

Black black and black od glave do pete.

Što ima novo?

Novitet je taj da smo preselile showroom iz Vlaške 13 u naš studio u Ilici, tako da smo 2 u 1. Dobrodošli ste svi uz prethodnu najavu (sve možete popratiti na našem Instaču)

View this post on Instagram

#sundaysindioralop #sundayspecial #white #deconstructed #denimskirt #handknitted #top #dioralop #ss18 #madeincroatia ? @sanja_bistricic

A post shared by DIORALOP (@dioralophr) on

Što ste pripremile za zimu?

U jesensko zimskoj kolekciji prevladavaju tamne boje, oversized jakne, kosulje, hlace i iconic dioralop dekonstruirane majice. Ove sezone smo print zamijenile rucnim radom koji obozavamo.

Što ćete raditi ovaj tjedan?

Ovaj tjedan radimo i samo radimo jer je takav tjedan, jer se mora i to. Ovaj tjedan 0 zabave samo rad.

E da, ne smijemo zaboraviti psa koji vjerno prati svaki korak u novom showroomu. Tako je sladak.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba