GASTRO

Čini se da je ovo trenutačno najtraženiji recept za tjesteninu na internetu. Ne može biti jednostavniji

FOTO: Screenshot

Nalazi se na prvom mjestu najpopularnijih godišnjih recepata The New Yorkera

Alison Roman, njujorški chef i kolumnistica The New Yorkera, o čijim smo genijalnim receptima već pisali, ponovno ima hit jelo. Nakon što je svijet osvojila sa svojim varivom od slanutka i kokosovog mlijeka, isto je učinila i s jednim receptom za tjesteninu.

The New Yorker je nedavno objavio svoju godišnju listu od 50 najpopularnijih recepata, a upravo je njezina tjestenina s karameliziranim lukom šalotom na prvom mjestu. Dobra je vijest da je detaljni video recept dostupan na YouTubeu, a da priprema samog jela traži tek minimalne kulinarske vještine, samo malo vremena i ne previše sastojaka. Glavnu ulogu vodi tjestenina, i zbilja velike količine luka šalote, a posebnu aromu jela dat će konzerva inćuna. Cijeli recept možete pogledati u nastavku.