Čini se da je ovo trenutačno najtraženiji recept za tjesteninu na internetu. Ne može biti jednostavniji
Nalazi se na prvom mjestu najpopularnijih godišnjih recepata The New Yorkera
Alison Roman, njujorški chef i kolumnistica The New Yorkera, o čijim smo genijalnim receptima već pisali, ponovno ima hit jelo. Nakon što je svijet osvojila sa svojim varivom od slanutka i kokosovog mlijeka, isto je učinila i s jednim receptom za tjesteninu.
The New Yorker je nedavno objavio svoju godišnju listu od 50 najpopularnijih recepata, a upravo je njezina tjestenina s karameliziranim lukom šalotom na prvom mjestu. Dobra je vijest da je detaljni video recept dostupan na YouTubeu, a da priprema samog jela traži tek minimalne kulinarske vještine, samo malo vremena i ne previše sastojaka. Glavnu ulogu vodi tjestenina, i zbilja velike količine luka šalote, a posebnu aromu jela dat će konzerva inćuna. Cijeli recept možete pogledati u nastavku.