VIJEST

Čini se da Gagina Valentino haljina sa Zlatnih globusa ipak nije ukradena. Pripala je jednoj sobarici

Haljina koju je Lady Gaga nosila na dodjeli nagrada Zlatni Globus dana je na aukciju, a priča iza toga je dosta smiješna

Sigurno se sjećate raskošne plave Valentino Couture haljine Lady Gage koju je nosila na dodjelu nagrada Zlatni Globus. Upravo ta haljina sada je stavljena na aukciju, a do toga je došlo na vrlo neobičan način. Sobarica koja je bila zadužena za Gaginu sobu u Beverly Hilton hotelu pronašla je haljinu nakon što se Gaga već odjavila iz hotela. Ona ju je navodno ostavila u sobi kako bi je netko iz Valentina pokupio, no, to se nije dogodilo pa je sobarica haljinu ostavila među ostalom izgubljenom i pronađenom robom u hotelu.

View this post on Instagram

I felt like a princess in custom @tiffanyandco made just for me for the #GoldenGlobes ? The Aurora necklace was named after the Aurora Borealis as an homage to #AStarIsBorn ? #TiffanyAndCo

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

S obzirom na to da Valentino haljinu nitko nije tražio nazad skoro devet mjeseci, ona je predana toj sobarici koja ju je odlučila dati na aukciju. Uz haljinu je priložila i pismo autentičnosti u kojem objašnjava da je ona sobarica koja radi u Beverly Hilton hotelu te da je uvijek u smjeni kada se održava dodjela Zlatnih Globusa i to već 24 godine. Navela je i kako je tu haljinu 8. siječnja ove godine ostavila među izgubljenim stvarima u hotelu. “Nakon što je prošlo potrebno legalno vrijeme, ja sam tu haljinu dobila od hotela kao poklon i danas je želim prodati.”

Haljinu je 25. listopada netko iz Valentina prijavio kao ukradenu, no nakon policijske istrage je zaključeno kako nije došlo do nikakvog zločina. Možda bi bilo drugačije da se nisu javili deset mjeseci nakon dodjele. Valentino modna kuća i dalje pokušava zaustaviti aukciju tvrdeći kako ta haljina nije vlasništvo sobarice i da je ona ne može prodati, no iz aukcijske kuće tvrde da je sve po pravilima. Početna cijena za haljinu je osam tisuća dolara što je oko 54 tisuće kuna, a aukcija je počela danas, možete joj se priključiti ovdje. Lady Gaga nije dala nikakav komentar.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba