PROMO

Čarobna ljetna večer u Bluesun hotelu Maestral Brela

Sinoć je u preuređenom Bluesun hotelu Maestral Brela, u čarobnoj atmosferi proslavljen početak ljetne sezone

Tradicija, dulja od pola stoljeća i Mediteran, kao inspiracija i način života, zasjali su u punom sjaju. Uzvanici, među kojima i Jelena Veljača, Arija Rizvić i Marko Vargek, Žanamari Lalić, Ida Prester, Joško Čagalj, Iris Cekuš, Pedro Soltz i brojni drugi uživali su u blagom povjetarcu tople ljetne večeri, uz probrane gastro delicije i nastup istinske dive hrvatske glazbene scene Nine Badrić, čiji glas nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Maestral, kanonsko djelo hrvatskog poslijeratnog modernizma, simbol arhitekture Brela i Makarske rivijere te nekada najluksuzniji hotel na Jadranu izgrađen je u periodu od 1962. do 1965. Godine oduvijek je ponos Makarske rivijere. Djelo je arhitekata Ante Rožića, Juliusa De Luce i Matije Salaja, dok je interijer dizajnirao Bernardo Bernardi i preuređenju se moralo pristupiti s mnogo pažnje, pa su svi radovi izvedeni uz prethodne konzultacije s konzervatorima.

“Našom investicijom odajemo počast ljudima, lokalnom gospodarstvu, zajednici, povijesti i uvijek besprijekornoj jadranskoj obali koja oduzima dah”, izjavio je Mubarak Al-Khalifa, predsjednik Uprave društva Sunce Hoteli d.d.

Povod ovom lijepom okupljanju je i preuređenje svih soba, javnih prostora, ali i vanjska terase hotela. Novi vlasnik prepoznao je iznimnu vrijednost Maestrala i s posebnim poštovanjem započeo projektiranje s obzirom na jedinstvenu poziciju u povijesti hotelijerstva i činjenicu da je hotel arhitektonsko remek-djelo. Duh Maestrala i njegove arhitekture i interijera u potpunosti je zadržan i poštovan, uz minimalne promjene vezane uz sigurno korištenje hotelskog prostora i postizanje maksimalne udobnosti gostiju.

“Kao hotelska grupa s više od 60 hotela, s ponosom pridonosimo povijesnoj ljepoti hrvatske obale. Sjajno se nadopunjujemo, što nam omogućuje da doprinesemo dugogodišnjoj profinjenosti i luksuzu. Volimo to što radimo i nastojimo iznenaditi naše goste udobnošću i luksuzom. Zahvaljujemo nadležnim tijelima i našim gostima na ukazanom povjerenju. Hvala i našem izvrsnom timu; uspjeli su”, Mohamed Ali Rashed Alabbar, predsjednik Nadzornog odbora društva Sunce Hoteli d.d.

Ana Čagalj

Anamarija Asanović

Anamarija Raić

Antonija Radić Brkan sa suprugom Ivanom

Dean Franić

Donna Lugonja Petković

Duško Vlaović

Ida Prester

Jelena Veljača i Vito Tusić

Joško Čagalj

Marinka Akrap

Marko Vargek i Arija Rizvić

Mubarak Al Khalifa i Mohamed Ali Rashed Alabbar

Nina Badrić

Pedro Soltz i Iris Cekuš

Petra Čolak

Stipe i Marija Uršić

Žanamari Perčić

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube