KRALJEVSKA OBITELJ

Britanska kraljica otkrila je kako izgleda njezin raskošni vrt, ali i koje joj je najdraže cvijeće

Chelsea Flower Show možda je otkazan, ali kraljica Elizabeta pronašla je način kako nam pokazati svoje najdraže cvijeće

Kao i mnoga druga ljetna događanja, zbog pandemije koronavirusa, mnoga su otkazana, odgođena ili pak održana u online izdanju. Jedno od njih jest i Chelsea Flower Show. No, zauzvrat je ponuđen virtualni obilazak vrtova britanske kraljice, kao i ostalih članove kraljevske obitelji.

Tim povodom kraljica Elizabeta II se obratila javnosti i poručila kako bi njezina baka, kraljica Mary, koja je Chelsea Flower Show posjetila prva još davne 1916. godine, bila oduševljena što toliko velik broj ljudi gaji entuzijazam prema hortikulturi i dan danas, odnosno uređenju vrtova u Velikoj Britaniji.

AFP PHOTO / BUCKINGHAM PALACE

Kraljica je dodala i kako se nada da će ovogodišnje jedinstveno izdanje Chelsea Flower Showa i dalje biti interesantno te je tim povodom podijelila i kadrove iz svog vrta Buckinghamske palače. Kao svoje najdraže cvijeće izdvojila je đurđice, a u svojim favoritima i fotografijama iz vrta pridružili su se, kako piše britansko online izdanje Voguea, i mnogi drugi članovi britanske obitelji. Fotografije koje su podijelili pogledajte u nastavku.

AFP PHOTO / BUCKINGHAM PALACE
AFP PHOTO / BUCKINGHAM PALACE

AFP PHOTO / BUCKINGHAM PALACE
AFP PHOTO / BUCKINGHAM PALACE

AFP PHOTO / BUCKINGHAM PALACE

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba