NOVI BREND

Bonito cubo je novi hrvatski brend koji se bavi izradom stolića od keramičkih pločica. Izgledaju top

Vedrana, Ivan i Vedranin tata spojili su vrhunsko iskustvo i mladenačke ideje te sve pretočili u stvaranje brenda dekorativnih elemenata za dom

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja i igračaka, u ovoj rubrici Super1 vas upoznaje s novim brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci.

Ime brenda: je Bonito cubo, što u prijevodu sa španjolskog jezika znači lijepa kocka.

Iza brenda stoji: više osoba, točnije tri. Jedan mladi par Vedrana Klarić i Ivan Plevnik te Vedranin tata Slavko, koji je ujedno i mentor cijele priče.

Brend se bavi: početna ideja je bila samo izrada dekorativnih stolova kockastog oblika te iz toga i potječe ime brenda, no s vremenom smo dobili ideje i za nove proizvode, ali ime naravno ostaje isto.

Brend je nastao: nedavno, ideja je krenula početkom godine, a na ljeto smo odlučili ideju provesti u djelo. S radom i prodajom smo krenuli 14. rujna. Tata Slavko se preko 20 godina bavi keramikom i tu je nastala ideja da spojimo vrhunsko iskustvo i znanje s mladenačkim idejama.

Stvari se mogu razgledati i kupiti: na našem Instagram i Facebook profilu i na našoj web stranici bonitocubo.com. Kako smo tek na samom početku broj proizvoda nije velik, no u planu i izradi je još nekoliko proizvoda tako da kroz nekoliko dana bi se izbor trebao proširiti.

Cijene se kreću: za naše trenutno dostupne proizvode se kreću od 400 do 850 kuna. Cijena proizvoda ovisi o vrsti proizvoda i materijalu potrebnom za izradu istog.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube