Horoskop

Blizanci u vezama znaju biti užasno komplicirani: Ako ste se zaljubili u njih, imajte na pameti ovih 6 stvari

S njima nikada nije dobro postati previše opušten, u smislu da ih uzimate zdravo za gotovo jer to vodi u propast

Društveni, komunikativni i zabavni, Blizanci se čine kao savršeni partneri. No, kako su zračni i dvojni znak, također znaju biti nesmotreni, teški i hladni. Jedina sigurna stvar kod Blizanaca jest činjenica da nikada ne možete znati što očekivati od njih.

Žele, vole i traže ljubav, ali ponekad je komplikacija njihovo drugo ime. Prije nego s njima krenete razvijati zdrav odnos (a može se), ovo su neke stvari koje je dobro znati.

1. Blizanci vole promjene

Njihov najveći neprijatelj je rutina. U dosadnoj, predvidljivoj vezi sigurno neće dugo ostati jer vole promjene u svim aspektima života pa tako i u ljubavnom.

Najviše ih oduševljavaju partneri koji znaju kako ih držati zainteresiranima, vode ih na netradicionalne spojeve te ih metalno i seksualno stimuliraju.

2. Nekada nisu baš pouzdani partneri

Oni nekada nisu ni svjesni koliko neki njihovi postupci ili riječi utječu na druge jer u tom trenutku vide samo sebe. Da, znaju biti jako sebični i samodostatni, ali onda kada uvide da su pogriješili i da drugi zbog njih pate, razmislit će i bit će im žao.

Zbog toga im najviše odgovaraju strpljivi partneri s puno razumijevanja, ali koji će ih nekada spustiti na zemlju.

3. Teško ih je pročitati

Koliko god su blagoglagoljivi i većinom kažu što misle, nekada im je jezik brži od pameti. Njihovi partneri se često pitaju je li njihova Blizančica doista mislila ono što je rekla, što može dovesti do problema s povjerenjem u vezi.

4. Žive u trenutku

Zašto se opterećivati prošlošću i brinuti što će donijeti budućnost, kada imamo samo sada? To je moto po kojem žive Blizanci, što ljudima oko njih izgleda djetinjasto i neozbiljno.

Ako se u datom trenutku ne osjećaju dobro, a vi ste već isplanirali neku aktivnost, nemojte se iznenaditi što će vjerojatno sve otkazati. Navaljivanjem nećete ništa postići jer Blizanci ne vole ništa raditi pod pritiskom.

5. Vole seks, ali uzbuđenje koje dolazi s njim još i više

Seks im puno znači u životu, ali nekako se više oduševljavaju zavođenjem i osjećajima koje partner u njima pobuđuje. S njima nikada nije dobro postati previše opušten, u smislu da ih uzimate zdravo za gotovo. Takva navika vodi samo u propast.

6. Nisu na ‘ti’ s emocijama

Vrlo kompleksan i slojevit karakter Blizanaca krije mnogo toga pa i dozu hladnoće, nezainteresiranosti, straha i odvojenosti od emocija. Iako cijelog života imaju veliku potrebu biti voljeni, shvaćeni i uvaženi, često imaju zid oko sebe kako bi se zaštitili od razočaranja.

Najbolje što možete napraviti jest saslušati ih i pokušati razumijeti. Zbog takvog pristupa spustit će gard i konačno vam se prepustiti. Samo nemojte odustati od njih jer se iza tog zida krije predivna prijateljica ili/i partnerica.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba