VODIČ

Black Friday popusti u trgovinama s namještajem i detaljima za dom

Pročešljali smo ponudu namještaja i detalja za dom i istražili tko sve ovaj tjedan nudi popuste za Crni petak

U petak 25. studenog, tradicionalno dan nakon američkog Dana zahvalnosti, održava se tzv. Black Friday ili Crni petak. Radi se o danu kada brendovi spuštaju cijene, a koji se obično protegne kroz cijeli prethodni tjedan, sve do narednog ponedjeljka koji je poznat kao Cyber Monday. To je dobro vrijeme za uloviti kakav kućni gadget na popustu ili neki komad namještaja koji si već dugo priželjkujemo, ali nam je bio preskup.

Pročešljali smo ponudu trgovina s namještajem i detaljima za dom kako bismo saznali gdje ovaj tjedan možemo ostvariti popuste.

CENTRI I VEĆI LANCI

Emmezeta će u petak srezati cijene do 40 posto, Jysk od 24. do 27. studenog ima popuste do 70 posto na više od dvije tisuće artikala, Lesnina će sniziti cijene i u fizičkim trgovinama i na webshopu i to već od utorak 22. pa do ponedjeljka 28. studenog. Meblo će od 23. pa do 27. studenog imati cijene snižene do 70 posto u trgovinama i online, dok Harvey Norman ima niže cijene još od 15. studenog, a takve će biti sve do 24. studenog.

Mömax ima popuste do 70 posto također od sredine studenog pa sve do ponedjeljka 28. studenog, dok je Möbel Land svoje cijene snizio do 77 posto. Prima ima popuste do 80 posto u svim svojim salonima i online od 17. do 30. studenog. U centru za namještaj Family Mall snižene su cijene do 70 posto u većini trgovina, a među kojima su Chair4U, Ria, Dan Kuchen, K.a.u.c.h., Natuzzi i niz drugih i to od 19. do 28. studenog.

HIGH STREET I KONCEPT TRGOVINE

View this post on Instagram

A post shared by Gnijezdo (@gnijezdo.hr)

Era ovaj tjedan ima popuste do 20 posto na odabrane komade baš kao i Soba.hr gdje popusti traju od 21. do 28. studenog. U Gnijezdu sniženje cijena kreće od 24. studenog, a što će točno biti sniženo još nije poznato. U H&M Homeu popusti kreću već od 21. studenog i to do 25 posto, a mijenjat će se svaki dan uz novi kod. Mango Home nudi popuste do 50 posto do petka, a od petka do ponedjeljka još će sniziti cijene dok Zara Home trenutačno ima snižene cijene do 24. studenog, a u petak bi ih također trebali dodatno sniziti.

Kod bilo kakve kupnje budite obazrivi prema okolišu. Prekomjerna potrošnja i mahniti konzumerizam jedan su od glavnih uzroka strašne situacije u kojoj nam se planet danas nalazi. Zato se zapitajte treba li vam nešto zaista, zamislite barem tri situacije u kojima ćete komad koristiti prije nego ga zapravo i kupite, a promislite i kako ćete ga se riješiti odnosno može li se on reciklirati ili razgraditi u prirodi nakon što mu životni vijek dođe kraju.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube