Knjige

Black Friday odlična je prilika i za popunjavanje kućne biblioteke. Obratite pažnju na ove naslove

Pronašli smo naslove koje se doista isplati nabaviti

Današnji će dan u cijelom svijetu biti obilježen rekordnim peglanjem kreditinih kartica, brojem online transakcija, a onda i redova ispred dućana koji nude najveće popuste. I dok je većini fokus nekako odjeći, obući i tehnici, mi smo odlučile gledati u drugom smjeru i provjeriti kakve popuste nude hrvatski izdavači. Mnogi od njih sad već tradicionalno sudjeluju u Black Friday groznici, što savršeno koristi svima onima koji nisu stigli na Interliber ili su pak pod svaku cijenu htjeli izbjeći gužve.

Za slučaj da se i vi nalazite među njima (ili se jednostavno nikad ne možete zasititi knjiga), provjerite naslove koje smo izdvojile, a koji se trenutno mogu nabaviti po sniženim cijenama. Pročešljali smo online trgovinu kuće HENA COM, gdje nam je, među ostalim, za oko zapela knjiga 10 minuta i 38 sekundi u ovom savršenom svijetu, autorice Elif Shafak, koju je Washington Post uvrstio među najzanimljivije knjige godine, kao i ponudu kuće Znanje, u kojoj nas je posebno zaintrigirao nadolazeći naslov Parovi u zatočništvu autorice Esther Perel koja govori o izazovima modernih romantičnih odnosa.

107,10 kuna

122,10 kuna

A-onda-je-nestala-500pix

99,00 kuna (2+1)

189,00 kuna (2+1)

129,00 kuna (2+1)

74,50 kuna

99,50 kuna

116,00 kuna

125,10 kuna

103,20 kuna

119,20 kuna

79,20 kuna

Nakladnička kuća Fraktura je, pak, izdvojila pet nezaobilaznih naslova naslova i snizila ih za čak 50 posto, a mi smo se namjerile na Jergovićeve Dvore od oraha i Judu Amosa Oza. Uz to, Mozaik cijeli vikend nudi 2+1 akciju na svoj asortiman, pa savjetujemo da ne zaobiđete kupiti jednu od najdražih knjiga Billa Gatesa, Prosvjetiteljstvo našeg doba, autora Stevena Pinkera. Sve naše prijedloge možete provjeriti u galeriji.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba