BILJKE

Bez ove biljke u interijeru blagdane ne možemo ni zamisliti. Jeste li već nabavili svoju božićnu zvijezdu?

Jedan od simbola Božića i blagdana definitivno je božićna zvijezda sa svojim raskošnim crvenim listovima. Uvijek je rado viđamo

Jedna od omiljenih tema u ovom periodu godine svakako su božićne dekoracije. Isto tako, ideje oko uređenja i stvaranja blagdanskog ozračja u interijeru uglavnom su individualne, ali bez jednog detalja ipak to nije to. Božićna zvijezda, biljka upečatljivih crvenih listova jedna je od onih koju ćete viđati uglavnom samo u ovom periodu godine. Zbog ove ljepotice, mnogi blagdanski stolovi, ali i dijelovi vašeg prostora na prikladan način će zablistati, a nekima je upravo ona sinonim za božićno drvce te je nerijetko ukrase decentnim lampicama.

View this post on Instagram

A post shared by Mrs_C_Home (@mrs_c_home1)

Prigodno u cijeloj stvari je to što je božićna zvijezda sinonim za neizmjernu ljubav, stoga je zato i odličan poklon bližnjima, posebice u ovo blagdansko doba. Što se pak tiče održavanja, božićna zvijezda voli toplinu i ne baš direktnu svjetlost. Potrebno ju je zalijevati odozdo preko podloška, a preporučuje se svaka tri dana. Božićnu zvijezdu trenutno možete nabaviti u svim većim trgovinama, ali i onim specijaliziranim za biljke.

View this post on Instagram

A post shared by Proven Winners (@provenwinners)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba