dobra ideja

omogućava spar

Bez malina nema ljetnih slastica; znamo gdje možete kupiti domaće bobičasto voće

Obitelj Oršić iz Svete Nedelje prve je maline posadila prije trinaest godina. Te 2006. imali su tek oko pola hektara zemlje na kojemu su se bavili stočarstvom. Gospodarstvo Oršićevih danas se prostire na ukupno šest hektara. Osim malina, sade i drugo bobičasto voće – ribizl, kupinu, trešnju i borovnicu, a na godišnjoj razini proizvedu oko 40 tona voća.

“Na početku, kada su količine koje smo proizvodili bile male, prodavali smo na tržnici i veletržnici. No, kako nam je malina bila kvalitetna, ušli smo u trgovačke lance”, govori Silvija.

Posljednjih pet godina, sve svoje proizvode plasiraju na policama SPAR-a i INTESRPARA. “SPAR uzima svo naše voće. Nama jako puno znači to što imamo stabilnog i pouzdanog kupca. Malina je osjetljiva, mora u roku od 24 sata doći do dućana. Tako da narudžbe idu iz dana u dan, a SPAR uzima cijelu količinu”, objašnjava Silvija.

Osim malina i drugog bobičastog voća iz OPG-a Oršić, trgovine SPAR i INTERSPAR nude široku ponudu hrvatskih proizvoda. Uz maline Oršićevih, na policama SPAR i INTERSPAR trgovina kupci mogu naći i maline još tri druga domaća dobavljaća – Osatine, Fragarija i FrigoLogistike.

Kampanjom „Da, domaće je!“ SPAR Hrvatska naglašava važnost poticanja kupovine hrvatskih proizvoda. S ukupno 15000 kilograma malina prodanih godišnje, hrvatski proizvođači imaju priliku rasti zajedno sa SPAR-om, a više o obitelji Oršić možete saznati u videu koji je nastao kada ih posjetio Robert Knjaz.

Sadržaj nastao u suradnji s trgovinama SPAR

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba