SEKS

omogućava LELO

Bed vam je uvesti sex igračke u vezu? Možda se predomislite uz ove sjajne komade

Sex igračke ne bi trebale biti tabu i posve je normalno da ih s vremena na vrijeme uvedete u vaš odnos. Imamo neke favorite

Prva pomisao na sex igračku mogla bi biti solo igra jer mnogi polaze od toga da ih koriste kada su – solo. Vibratori mogu poslužiti kao dobri prijatelji, ali isto tako mogu biti sjajan dodatak svakoj vezi. To smo možda najbolje osjetili za vrijeme lockdowna kada smo 90 posto dana uglavnom provodili kod kuće stvarajući novu realnost. Ili jednostavno želimo začiniti seksualni odnos s partnerom i iskusiti nešto posve novo. Lijepo je proširiti vidike i na tom polju, te produžiti užitak, a sex igračke su najbolji alat za to.

Svakako bi trebali skinuti tabu i s toga da se one uvode u odnos ako mu nešto nedostaje i to ne bismo uzeli kao razlog. Biti opušten, otvoren i spreman pružiti i primiti nezaboravno iskustvo jedini je cilj koji želimo postići. Što se tiče znanstvenih činjenica, istraživanja su pokazala da žene koje koriste seks igračke, posebno vibratore, imaju jače i češće orgazme te ih puno lakše postižu. To je dovoljno dobar razlog, a samo je jedan od njih. LELO je brend koji nam je omiljen kada su u pitanju igračke tako da vas lagano uvodimo u svijet u kojem maštarije ne ostaju samo na tome.

LELO TIANI 3 je igra koja nikada ne prestaje

Lelo

LELO TIANI 3 je zamišljen kao masažer za parove koji će se iznutra i izvana nositi na ženi, a potaknuo bi oba partnera na igru. Naime, nosi se u unutrašnjosti, pa se može nositi i u javnosti. Apsolutno diskretna i prekrasna igračka koja se aktivira s daljinskim upravljačem tako da je idealna za solo igru, ali ju naravno može kontrolirati i vaš partner. Osim što izgleda prekrasno jako je elegantan za korištenje, a dodatno napaljujuća informacija je ta da postoji u verziji 24k zlata. Zgodno i nešto što bismo apsolutno preporučile za razmatranje, a onda i isprobavanje.

LELO ORA 3 simulator oralnog seksa

Najmanji problem je ne imati partnera. Ali onda je lijepo imati moćan gadget koji izgleda kao komad nakita koji će pristajati svakoj prigodi. Pa nećemo okolišati nego ćemo ravno u glavu: ovaj uređaj simulira osjećaj jezika rotirajućim vrškom ugrađenom u meki silikon i programiranom da slijedi neočekivane, ali predivne obrasce. Konkretnije, vrh za užitak rotira i vibrira, poput jezika, ali puno bolje. Najintuitivniji simulator oralnog seksa na svijetu nudi osjećaj oralnog seksa zbog kojeg ćete se vraćati iznova i iznova.

LELO SONA 2 Cruise je mala bomba užitka

SONA 2 Cruise već je dugo vremena najprodavaniji LELO proizvod, što nije iznenađujuće s obzirom da stimulira više od 75 posto klitorisa i korisnice tvrde da im je pružila najbolje orgazme u životu. Ima prepoznatljivu elegantnu siluetu, vodootporni dizajn, USB punjenje te dodatak dubljeg i većeg soničnog jastučića za blaže pulsacije, nježnije sonične valove i širi raspon intenziteta.

Obuhvaća vanjski dio klitorisa, a ima i do 12 različitih vibracija za pregršt novih doživljaja. Sjajna informacija je i ta da s jednim punjenjem baterije možete uživati u više od 200 orgazma, a nedavno smo nabasale na žensko društvance u frizerskom salonu koje je veselo dijelilo svoje impresije upravo o ovom uređaju.

LELO SORAYA 2 je idealna za ženu koja ne pristaje na kompromise

Jedan od najprodavanijih proizvoda je i SORAYA 2, idealna za ženu koja odbija napraviti kompromis, te kombinira ljepotu i hrabrost za potpuno zadovoljstvo uvijek iznova. Usudile bismo se reći da je ovo najljepši vibrator na svijetu koji nudi dvostruko djelovanje, od klitoralnog do orgazma G točke. Elegantan i zavodljiv; fleksibilni je stimulator koji se slobodno prilagođava najluksuznijem i najugodnijem osjećaju užitka. Snažan, a diskretan, oduzima dah i brzo se puni, a traje puna četiri sata. Nama više ništa nije potrebno.


RECI SEKS I OSVOJI LELO

Zaigrajte sa Super1&LELO igru asocijacija na riječ SEKS, osvojite LELO gadgete SONA 2 Cruise, ORA 3,Tiani 3 i Mia 2  sudjelujte u velikom hrvatskom pokretu demistifikacije ženskog užitka.

Više o LELO seks igračkama potražite OVDJE

Sadržaj nastao u suradnji s brendom LELO

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba