Ukratko

Beauty rutina Alexandrije Ocasio-Cortez i još nekoliko vijesti koje ste možda propustile

Izvukle smo par vijesti o kojima se priča ovih dana

Zadnjih dana se po portalima i tablodima ne prestaje pisati o nekoliko vijesti. Ona koja je nas najviše oduševila je da je mlada američka političarka Alexandria Ocasio-Cortez odlučila podijeliti svoju beauty rutinu s javnošću. Neke vijesti nas i dalje zbunjuju i navode da se zapitamo jesu li uopće prave ili nisu. Sve smo ih skupile na jedno mjesto, da ne morate same tražiti.

Beauty rutina Alexandrije Ocasio-Cortez

Možda malo neočekivano od ovako političke osobe, ali Alexandria Ocasio-Cortez je odlučila podijeliti svoju beauty rutinu preko Instagrama. Nakon što ju je jedan od fanova pitao kako održava svoju kožu toliko čistom i sjajnom, odgovorila je poprilično dugačkim objašnjenjem. Navela je kako je briga o koži jedan od njenih hobija te kaže kako je njena njega kombinacija između K-beautya i znanstvenih dokaza.

Uz to je navela kako i svakodnevno pokušava smanjiti unos mliječnih proizvoda kako bi izbjegla akne. Nama je bilo super i što joj je jedan od fanova napisao kako ih zapravo ne zanima njena beauty rutina, već da ih više interesira kako uspijeva voditi tako uspješnu kampanju i kako ima tako dobre govore. Na to je pristojno odgovorila i objasnila kako često improvizira i da sve što radi na društvenim medijima, radi sasvim sama.

Novi tračevi o Jennifer Aniston

View this post on Instagram

Rachel and Chandler? Do u remember what chandler did??? #rachelgreen #jenniferaniston #chandlerbing #mathewperry #friendstvshow #follow #friendsedit #friends

A post shared by Friends♡| 0.8k (@unagiifriends) on

Zadnjih nekoliko tjedana, čak i mjeseci sve više se šuška o radnjama Jennifer Aniston. Jedna od prvih koja nas je iznimno razveselila je to da je ponovno u vezi s Bradom Pittom. Nakon toga su uslijedile mnoge vijesti kako Angelina Jolie s time nije nimalo sretna, a onda se ipak pisalo da je Jennifer u vezi s Johnnyem Deppom.

Posljednja vijest, koja se također pokazala netočnom, je da ona posvaja dijete iz Meksičkog sirotišta. I ova vijest je laž, demantirala ju je i sama Jennifer te njoj bliski izvori. Neki američki tabloidi baš vole zakuhati stvari, a izgleda kako im se Jen baš našla na meti. Ukratko, ona nije u vezi niti s Bradom Pittom, niti s Johnnyem Deppom, nije se niti pomirila s bivšim mužem, a niti ne posvaja djevojčicu iz Meksika. Ali, jedan od tračeva koji se za sada pokazao istinitim je da je Brad Pitt u vezi s Charlize Theron, ali još uvijek čekamo saznati je li to istina ili ne.

Još jedna tužba za Gwyneth Paltrow

Terry Sanderson, stariji muškarac iz Utaha tuži jer se navodno sudarila s njim za vrijeme skijanja i samo otišla bez da mu je pružila pomoć. On je tada navodno pretrpio nekoliko ozljeda, uključujući ozljedu glave te četiri slomljena rebra. Na sudu je tvrdio kako je ona skijala ‘kao luda’ te da ga je udarila s leđa, a njegov odvjetnik dodao je kako je nakon sudara samo ustala i nastavila, ostavivši Sandersona u bolovima.

Čitavu situaciju navodno je vidio instruktor skijanja koji tvrdi kako je Sanderson sam kriv, no on navodi kako mu niti taj trener nije pomogao dok je ostao ležati. Tuži ju za fizičku i duševnu bol i traži 3.1 milijun dolara. Paltrow je na svojoj stranici objavila kako ova tužba nema osnove te da očekuju da će biti oslobođena od optužbi.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba