TV

Autor Igre prijestolja potpisao mega ugovor s HBO-om. Fanovi su s razlogom izvan sebe

Autor serije Igre prijestolja, George R.R. Martin, potpisao je petogodišnji ugovor s TV kućom HBO. Čini se da se sprema nešto veliko

Fanovi megapopularnog serijala Igra prijestolja itekako imaju razloga za slavlje. Naime, George R.R. Martin potpisao je petogodišnji ugovor s TV kućom HBO u sklopu koje će razvijati novi uzbudljivi sadržaj. Kako pišu mediji, on trenutno radi na prednastavku romana Kuća zmaja, koji će premijeru imati tijekom 2022. godine, a istovremeno bi se trebala dogoditi i tri spin-offa serija Igre prijestolja, animirana serija Tales of Dunk and Egg, projket radnog naziva 9 Voyages kao i još jedan neimenovani.

Kuća zmaja će stići kao serijal od deset epizoda, a ispričat će priču kuće Targaryen, opisati događaje koje su se odigrali 300 godina prije Igre prijestolja, dok će George R.R. Martin biti uključen u njezino kreiranje i ideje izvlači iz svoje knjige Vatra i krv. Sve u svemu, čini se kako će se obožavatelji ove fantasy priče narednih nekoliko godina itekako imati čemu veseliti.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba