TV PREPORUKA

Audrey Tautou u biografskoj drami o legendarnoj Coco Chanel i još par dobrih filmova

Ovog vikenda je na programu osam zanimljivih filmova

Kako ćete vi provesti ovaj vikend? Mi već imamo neke planove. Osim što ćemo dio dana provesti u druženju s dragim prijateljima za što preko tjedna nemamo vremena te u ispijjanju omiljenog napitka kave večer bi nakon cjelodnevnih obilazaka mogli provesti u gledanju barem jednog od dolje ponuđenih filmova, Coco prije Chanel, Deadwood, Rent-a-Mama i Braća Newton.

Coco prije Chanel, Cinestar TV, subota, 19 sati

Djevojčica iz središnje Francuske sa sestrom svake nedjelje u sirotištu uzaludno iščekuje dolazak svog oca. Pjevačica lošeg glasa koja hrabro nastupa koja hrabro nastupa pred začuđenom publikom. Švelja koja porubljuje robu u provincijskom krojačkom salonu. Kurtizana premršavog tijela koja uspijeva pronaći utočište kod Etiennea Balsana. Ljubavnica koja zna da neće postati “ničija žena”, čak ni žena Boya Chapela koji ju je neizmjerno volio. To je priča o Coco Chanel.

Rent-a-Mama, TV1000, subota, 21 sat

Kate Holbrookn (Tina Fey), zadrta direktorica koja nema nikoga u životu sve je podredila karijeri. S 37 godina napokon odlučuje imati dijete no otkrije kako su šanse da ostane trudna male. Očajna, Kate odlučuje pronaći surogat majku no njen će se svijet okrenuti naglavačke kada se k njoj doseli slobodoumna Angie Ostrowiski (Amy Poehler).

Ghost Rider, FOX, subota, 21.05 sati

Zvjiezda motociklističkih utrka Johnny Blaze (N. Cage) davno je sklopio ugovor s vragom da bi zaštitio one koje najviše voli: svog oca i ljubav iz mladosti Roxanne. No sada je Metistofeles došao naplatiti dugove. Johnny je danju kaskader, hrabri junak na motoru, a noću postaje Ghost Rider, lovac na demone. Prisiljen prihvatiti vražju ponudu i izvršavati Metisofelsove naredbe, Johnny odluči suočiti se sa sudbinom i iskoristiti svoje prokletstvo i moći da bi obranio nevine.

Kill Bill 2, AMC, subota, 22 sata

Prisjećajući se sretnog dana kada je uvježbavala za svoje skorašnje crkveno vjenčanje, nevjesta (U. Thurman), nekadašnja super istrenirana plaćena ubojica ne želi odustati od nauma da ubije preostala tri člana bande koji su je tijekom generalne probe vjenčanja umalo ubili. Bit će to teška zadaća, s obzirom da se radi o jednako istreniranim profesionalcima i s obzirom da oni čekaju njezin skorašnji dolazak.

Deadwood, HBO, nedjelja, 20 sati

Nastavljajući priču započetu hvaljenom i nagrađivanom serijom u filmu se neizbrisivi likovi ponovno ujedinjuju i to nakon deset godina kako bi proslavili državnost Južne Dakote. Nekadašnja suparništva ponovno uživljavaju, testiraju se savezi i ponovno otvaraju stare rane, dok se svi snalaze u neizbježnim promjenama izazvanim suvremenošću i vremenom.

Posljednji portret, Cinemax, nedjelja, 20 sati

Godine 1964. na kratkom putovanju u Pariz, američkog pisca i ljubitelja umjetnosti Jamesa Lorda (Armie Hammer) njegov prijatelj, svjetski poznati umjetnik Alberto Giacometti (Geoffrey Rush) zamoli ga da mu pozira za portret. Proces će, Giacometti uvjerava Lorda, trajati samo nekoliko dana. Polaskan i zaintrigiran Lord pristane.

Dobrodošli k Rileyjima, Pickbox, nedjelja, 21.40 sati

Doug i Lois u braku su već skoro 30 godina, no više ne razgovaraju. Ona uopće ne napušta njihov dom, a on već dulje četvrtkom posjećuje svoju ljubavnicu. Jedan dan svojoj ljubavnici predloži daga prati na poslovnom putu, a Lois naravno ne zna ništa o tome… Kristen Stewart osvojila je 2011. godine nagradu za najbolju glumicu na Milanskom međunarodnom filmskom festivalu.

Braća Newton, Fox Movies, nedjelja, 22 sata

Godine 1919., po povratku iz zatvora gdje je navodno nedužan služio kaznu, Teksašanin Willie Newton (M. McConaughey) okuplja s trojicom svoje braće, Jessom (E. Hawke), Joeom (S. Ulrich) i Dockom (V. D’Onofrio) te stručnjakom za eksplozive Brentwoodom Glasscockom (D. Yoakam) bandu pljačkaša banaka. Do 1923. opljačkali su osamdesetak banaka od Teksasa do kanadske granice, a onda se nakratko povukli kako bi novac od pljački uložili u legalan posao – eksploataciju nafte.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba