RELAX

Angelina Jolie uletjela kolegici u kadar dok je snimala selfie, a time je otkrila i jednu dosta bitnu vijest

U ovom nastavku će se saznati što je navelo Maleficient da postane tako zla i hladna te iz kojeg razloga je proklela princezu Auroru. U novom filmu će se nastaviti kompleksni odnos između rogate vile i buduće kraljice. Mi jedva čekamo da stigne u kina, a sudeći po fotkama sa seta, bit će stvarno super.Angelina Jolie inače se ne pojavljuje na fotografijama na društvenim mrežama pa je objava vrlo brzo postala hit

Elle Fanning, koja u filmu Maleficent glumi Auroru, na svom Instagramu je objavila službenu potvrdu da je počelo snimanje nastavka filma. A pri tome je učinila još nešto, objavila prvi selfie Angelie Jolie koja joj je uletjela u kadar.

Fotku je objavila Elle

View this post on Instagram

It's bring your mom to work day on the #Maleficent2 set!!!!! ✌?

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

“Danas je dan kada dovodimo roditelje na #Maleficent2 set!” napisala je na svom Instagram profilu Elle Fanning.

Ovo je Angelinina prva uloga u zadnje tri godine. Posljednji put se na filmu pojavila uz Brada Pitta, svog bivšeg muža. U novom nastavku filma uz Jolie će se, osim Elle, pojaviti Michelle Pfeiffer kao Kraljica Ingrith te Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein i Robert Lindsay i ostali. Premda se službeno zna da je snimanje počelo, još uvijek nije poznat datum objave.

Saznat ćemo zašto je Maleficient postala zla

View this post on Instagram

Ultimate Photobomb #Maleficent2

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

U ovom nastavku će se saznati što je navelo Maleficient da postane tako zla i hladna te iz kojeg razloga je proklela princezu Auroru. U novom filmu će se nastaviti kompleksni odnos između rogate vile i buduće kraljice. Mi jedva čekamo da stigne u kina, a sudeći po fotkama sa seta, bit će stvarno super.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba