GASTRO

Al Dente ima dva nova degustacijska menija. Jedan se sastoji od slastica, a drugi od koktela

FOTO: al dente

Ne propuštamo kušati novitete iz restorana koji je Zagrepčanima ekspresno postao jedno od omiljenih mjesta

Ako spadate u gurmane uvijek željne isprobavanja novih okusa i koncepata, razveselit će vas vijesti iz restorana Al Dente, koji smo vam predstavili odmah po otvaranju prošle godine. Smješten u strogom centru grada, na adresi Bogovićeva 5, Zagrepčanima je ekspresno postao jedno od omiljenih mjesta. Uz standardnu à la carte ponudu, svojim se gostima stalno trude ponuditi i nešto drugačije, odnosno podizati ljestvicu ponude i kvalitete.

Slatke delicije s potpisom talentiranog Luke Sopte

al dente

U suradnji s talentiranim i kreativnim mladim slastičarom Lukom Soptom, Al Dente vam tako predlaže vikend ispunjen kolačima i unikatnim koktelima. Kroz njihov promotivni degustacijski meni koji su kreirali kako bi svim ljubiteljima slastica dali priliku da u jednom meniju probaju tri različita kolača, kao i tri različita koktela.

al dente

Mladi slastičar sve svoje slastice radi isključivo od prirodnih i kvalitetnih namirnica u koje ulaže mnogo truda i ljubavi, što ćete osjetiti u svakom zalogaju njegovih kreacija. A za sve ljubitelje koktela, Al Dente nudi sljedeću poslasticu: degustacijski meni od tri slijeda uparen selekcijom bezalkoholnih koktela na bazi organskih single state cold brew čajeva te organskog voća.

Što vas sve očekuje i kako rezervirati

al dente

Na slatkom degustacijskom meniju od tri slijeda, čija cijena iznosi 100 kuna nalaze se krema od bosiljka s usoljenim limunom i hrskavim bademom, panna cotta od smokvinog lista gorgonzolom te hrskavi tart s pečenim šljivama, kremom od tostiranih bučinih sjemenki, coulisom od suhih dimljenih šljiva te crumbleom od pečene bijele čokolade.

Koktel degustacijski meni, koji možete kušati po cijeni od 75 kuna, nudi tri koktela; Vječni vrt drenja (jabuka, krastavci, menta, limun), OOlivin kompas (kruška, cimet, dinja, anis, med, limun, pjena od tonke) i Zadarski Karibi (cold brew čaj od višnje, šipka i hibiskusa, đumbir, anis, citrusi, bjelanjak s muškatnim oraščićem).

Ponuda je dostupa od 23. do 29. rujna, a rezervacije možete izvršiti putem broja telefona +385 99 222 2155 i mail adrese aldentezagreb@gmail.com.