GASTRO

Ako želite ultra jednostavni ručak, napravite ovaj slavni talijanski recept s tjesteninom. Evo i kako

FOTO: Flickr

Vjerujte nam, tjestenina aglio, olio e peperoncino uvijek je dobra ideja

Većina će se složiti s nama kad kažemo da ponekad nema do dobrog tanjura tjestenine. A najbolje od svega je što su jela s tjesteninom često jednostavna i brzo gotova, pa vam danas predlažemo upravo da isprobate jedno takvo. Kad idući put budete htjeli skuhati nešto na brzinu, a opet ukusno, pružite priliku slavnom talijanskom jelu, tjestenini aglio, olio e peperoncino. Za pripremu će vam trebati tek nekoliko sastojaka; uz one iz imena, češnjak, ulje i ljute papričice, tu su još i tvrdi sir za ribanje i peršin za posipanje na samom kraju. Što se tiče vremena, trebat će vam onoliko koliko treba špagetima da se skuhaju. U nastavku vam donosimo nekoliko detaljnih video recepata za pripremu ovog jela, koji ne ostavljaju mjesta za pogreške.