INSTAGRAM

Ako želite saznati više o veganstvu ovo su hrvatski izvori na društvenim mrežama koje trebate pratiti

Ako ste zainteresirani za veganstvo, a ne znate od kuda krenuti, ovi Instagram profili su dobar početak

Koliko ste puta čuli da je veganstvo skupo, da ne znate kako bi promijenili navike, kako složiti tanjur koji nema meso ili ništa što je životinjskog porijekla? Sigurno puno. Netko želi mijenjati navike zbog zdravlja, netko zbog stila života, a netko jer želi isprobati nove stvari. U Hrvatskoj je veganska scena još uvijek dosta slaba što se tiče restorantskih ponuda, ali su trgovine jako dobro opskrbljene. U nastavku donosimo Instagram profile na kojima možete pronaći informacije o namirnicama koje možete pronaći u našim trgovinama i supermarketima.

Vegan Food Croatia

Na profilu Vegan Food Croatia isprobavaju i objavljuju isključivo kvalitetne i fine veganske proizvode na našem tržištu. Svaki proizvod detaljno objavljuju uz fotografiju i video kako bi drugima pokazali kako proizvod izgleda izvan pakiranja. Poručuje kako ima puno opcija i hrane, ali i da nije svaka dobra.

View this post on Instagram

A post shared by VEGAN FOOD CROATIA 🌱 (@veganfoodcroatia)

 

Vegan Finds Croatia

Kao što samo ime kaže na ovom profilu se bave potragom za namjerno i slučajno veganskim proizvodima u našim trgovinama. Recenziraju ga te napišu sve sastojke i informacije bitne za kupovinu i uvijek volimo baciti oko da vidimo kakav zdravi snack možemo pronaći.

 

 

Veganske dostave, restorani i ponude – grupa na Facebooku

Ovdje crpimo najviše informacija, a posebno nas zanimaju dostave. Radi se isključivo o veganskoj gotovoj hrani iz dostave, restorana i dućana. Super je što je grupa regionalna pa ako jednom otputujemo u Beograd znat ćemo gdje pojesti dobar veganski obrok.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba