LJUBIMCI

Ako vas grize savjest što vam je pas sam kod kuće, uvalite ga mami. Ili zovite Ninu

Uz uslugu Pets Step vaši ljubimci bit će sretni i zbrinuti, a vi ne morate trčati s posla kući kako bi prošetali psa ili nahranili mačku

Žurba, gledanje na sat, provjeravate jeste li uzeli novčanik, ključeve, mobitel… i onda vas s kraja hodnika prostrijeli tužan pogled vašeg psa koji zna da vas neće vidjeti idućih 10 sati. Razmišljate koga nazvati – prijatelje, roditelje, baku, možda zamoliti susjede – da kroz dan prošetaju vašeg četveronožnog ljubimca kako ne bi toliko dugo bio sam i tužan.

Ovakav scenarij svakodnevno prolaze vlasnici kućnih ljubimaca koji nemaju izbora nego ih ostaviti samima većinu dana. Psi se posebno vežu uz svoje vlasnike i emotivno pate kad su sami. Neki slabo jedu ili potpuno prestanu jesti, neki rade štetu po stanu, a kad ih nakon cijelog dana napokon izvedete van često uopće ne slušaju, napadaju druge pse i potpuno su neobuzdani jer su se konačno dokopali slobode.

NINA ČUVA i BRINE ZA VAŠE LJUBIMCE

Ipak, nije sve tako crno jer vam u pomoć pristiže Nina i njezina usluga za čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca Pets Step. Tridesetogodišnja zagrebačka ljubiteljica životinja pokrenula je pružanje ove usluge jer se i sama našla u istoj situaciji – nije kome imala ostaviti svog njemačkog ovčara Zeusa kad se prvi put zaposlila. U razgovoru s drugim vlasnicima pasa saznala je da nije jedina s tim problemom i tako je nastala ideja.

Osim šetnje i čuvanja, Nina će vašeg ljubimca nahraniti, dati mu lijek, odvesti veterinaru, u salon za kupanje i šišanje, odvesti na terapiju, ovisno o potrebi i to već od 30 kuna što je cijena za koju vjerujemo da je pristupačna gotovo svima. Iako je prvenstveno fokusirana na pse, među svojim klijentima ima i vlasnike mačaka, zečeva i papiga jer niti jedan kućni ljubimac ne zaslužuje biti sam cijeli dan.

Obožavam pse i oni to osjete. Svakom psu se pristupa individualno, pa tako omjer igre, discipline i postavljanja granica varira ovisno o dobi, temperamentu i karakteru psa. Ipak najveća potvrda u kvaliteti mog posla je kad mi vlasnici daju pohvalu i kažu da su primijetili da me psi vole ili kada mi kažu “čuo je kad si otključala ulazna vrata i čeka te”.

Veselje i dobrodošlica koju mi pas da, neprocjenjivo me usrećuje, a ujedno je smjernica da smo na istoj “valnoj duljini” i da je ljubav uzajamna. – izjavila je Nina i dodala kako ju možete kontaktirati putem Facebook stranice Pets Step.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba