Relax

Ako vam treba nešto da vam podigne raspoloženje, poslušajte genijalnu 8-godišnjakinju kako svira bubnjeve

Malena Yoyoko Soma u videu savršeno bubnja teške dionice kultne pjesme ‘Good Time Bad Times’ Led Zeppelina, a nakon što je javnost vidjela njezin talent, postala je viralna zvijezda

Yoyoka Soma, 8-godišnja djevojčica iz Japana, postala je internet senzacija nakon što je odsvirala jednu od najzahtjevnijih dijelova pjesme ‘Good Time Bad Times’ Led Zeppelina. Iako je video u kojem malena besprijekoro svira bubnjeve nastao početkom siječnja, snimka je postala hit prije nekoliko dana nakon što je Zeppelinov pjevač Robert Plant pohvalio njezin nastup u jednom intervjuu.

Genijalna izvedba

“Ovo je fantastično!”, rekao je Plant na CBC radio programu Q. Legenda rocka pohvalila je Yoyokine tehničke vještine i dodao: “Mislim da bi John Bonham bio zaprepašten. Ovo je zaista sjajno!” Yoyoka je poslala video na glazbeno natjecanje ‘Hit Like A Girl 2018’, gdje je rekla da je Bonham jedan od njezinih omiljenih bubnjara. “Moj san je biti najbolja bubnjarica na svijetu. Učim engleski jezik jer želim putovati svijetom, svirati i upoznavati ljude”, rekla je Yoyoka. Bravo!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube