KNJIGE

Ako tražite način da se djeca zabave bez mobitela ili tableta, probajte s ovom domaćom knjigom

Napisala ju je poduzetnica i majka četvero djece, Ana Međimorec

Jedna od najvećih briga roditelja koji djecu odgajaju u digitalnom dobu jest kako da ih ne izlažu ekranima i brzom sadržaju od najranijih nogu. S druge strane, kako si rijetko tko danas može priuštiti da se satima isključivo bavi animiranjem djece, često se poseže za brzim rješenjima, poput pokretanja crtića na mobitelu ili tabletu. Tome je odlučila doskočiti Ana Međimorec, poduzetnica i majka četvero djece, koja je upravo predstavila TheMiuBook, edukativnu i kreativnu knjigu za djecu svih uzrasta, koju će roditelji djeci moći ponuditi umjesto gadgeta.

Kako stoji u priopćenju za medije, knjiga se sastoji se od tri zelene i tri bijele preklopne magnetizirane stranice, a po njima se crta, piše i briše kredama i flomasterom. U njoj ćete pronaći i niz zanimljivih magneta različitih kategorija od slova i brojki do životinja, voća, povrća, boja oblika pa sve do svemira i planeta. Djeca starijeg uzrasta, također se navodi, mogu se sama zabavljati slažući magnete, povezujući pojmove, crtajući, pišući i zbrajajući na pločama, dok će manja djeca zajedno s roditeljima uživati u igrama pogađanja, slaganja nizova, nadopunjavanja zanimljivih priča i još mnogo čega.

PR

“Zamislite situaciju u kojoj se moja šestero člana obitelj koju čine tri sina, kćer i muž sprema na more. Potpuni kaos, gomila stvari i nepotrebnih igračaka. Baš tada mi je sinula ideja o knjizi koja će imati prazne stranice, a kreatori sadržaja će biti djeca i njihovi roditelji. Uvjet mi je bila funkcionalnost, željela sam da format knjige stane u prosječnu torbu ili dječji ruksak tako da TheMiuBook uvijek može biti djeci na raspolaganju”, poručila je Međimorec. TheMiuBook možete kupiti ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba