FOTO

Advent u zagrebačkom Finjaku i ove godine izgleda zbilja čudesno. Imamo fotografije

Blagdanska čarolija u omiljenom caffe baru Finjak ni ove godine nije izostala. Pritom nisu zanemarili ni epidemiološke mjere

Božićna bajka u Finjaku i ove godine zasjala je u novom ruhu. Uslijed cijele situacije s pandemijom, ovogodišnja priča odvija se tako na otvorenom, u magičnom dvorištu gdje sada caruju orašari, fina kapljica, omiljena čokolada, osmijesi prijatelja i najbolje blagdanske fotke. Orašari su ove godine ujedno i stolovi, pomno osmišljeni i ručno izrađeni od strane vlasnika, mladog kipara Denisa Sviraća.

Na Finjakovoj terasi ove godine imat ćete priliku upoznati i četiri sasvim nova lika, točnije stanara, iz već spomenute družine orašara, koje je ekipa iz Finjaka od milja nazvala Dragec, Alemka, Milan i Siniša.

Dragec je tako vrijedan susjed dimnjačar koji brine da vam je u Finjaku uvijek toplo i da loši dani postanu bolji kad protrljate gumbek. Alemka je pak, objašnjavaju iz Finjaka, brižna doktorica koja brine za sve nas i pazi nosimo li maskice, a Milan je tu da drži red u gradu, kako bi nam bilo lijepo kao i zadnjih 20 godina, a Siniša je tu da pripazi da se atmosfera previše ne zapali.

Kao i svake godine i ovaj put Eventastic studio je sa svojim Finjakovcima osmislio nešto sasvim novo za goste, pa će tako od ove godine caffe bar Finjak svoje najomiljenije adventske napitke posluživati u šalicama koje su napravljene od 100 posto recikliranog papira.

U Finjaku ćete ponovno moći uživati i u vašem najomiljenijem kuhanom vinu koje sada možete ponijeti i kući jer je ova vrijedna ekipa osmislila vino koje možete kupiti u limitiranoj ediciji, u dekorativnoj boci od 0,5 l s posebno dizajniranom retro naljepnicom. Vjerujemo da vam je ovo sve skupa dovoljno da čim prije posjetite Finjak na adresi Vlaška 78 i doživite ovu čarobnu blagdansku destinaciju koja nikada ne razočara. Djelić ove raskošne atmosfere donosimo vam u sklopu članka.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba