PROMO

Uživajte u zdravim slasticama kojima je teško odoljeti

Green&More RAW snack barovi: Aktiviraj se u svakom smislu i smjeru

Većina nas teško kaže ne poslasticama uz koje nas često veže grizodušje. No, kad je riječ o poslasticama bez šećera, aditiva, stabilizatora, koje su ujedno i organski te su kvalitetan izvor nutrijenata, ne treba nam opravdanje. U njima možemo uživati baš svaki dan, gdje god želimo i kad želimo: u pauzi na poslu, izletu, školi, pred stresan ispit na fakultetu ili nakon njega.

Jednom kada probate Green&More RAW snack barove, aktivirat ćete se na – još.

Green&More RAW snack barove iznimnim čini pomno izbalansirana receptura kroz gastro i nutritivni doživljaj, a izdvajamo još 5 razloga zašto izabrati Green&More RAW kolačiće. Osim što su organic, vegan i gluten free te raw, krasi ih odlika aktivirani.

1. Aktivacija

Aktivacijom orašida poboljšava se učinak bioiskoristivosti sadržanih minerala i vitamina kako bi ih tijelo lakše apsorbiralo. Aktivacijom se iz njih umanjuje sadržana količina škroba te se iz njih eliminira i fitična kiselina koja je štetna za naš organizam. Sve to utječe na to da se iz ploda „izvuče“ i dodatno naglasi njihov nutritivni maksimum, ali i punoća okusa.

2. Sirovi / RAW

Preradom po metodologiji obrade sirove hrane, na temperaturi do 40C, sadržani sastojci i finalni proizvodi zadržavaju svoju prirodnu nutritivnu vrijednost.

3. Organski

Samo organski sastojci, bez pesticida, aditiva, stabilizatora i ikakvih skrivenih sastojaka nalaze se u Green&More RAW kolačićima, radi čega se nalaze u bio&bio trgovinama koje u ponudi imaju samo certificirane organske proizvode. Kako ih ne bi promašili, tijekom studenoga su izdvojene na posebnim pozicijama – tik uz blagajnu.

4. Vegan

Prigodni su i za vegan s obzirom na to da ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, a uz to su prava gastro delicija koja vuče na – još!

5. Gluten free

Osobe osjetljive na gluten također mogu uživati u ovim poslasticama jer ne sadrže, što je dodatno potvrđeno laboratorijskim analizama i internacionalnim Gluten-free certifikatom.

Prirodno bogatstvo nutrijenata, u pomno izbalansiranoj recepturi te iznimna aroma svakog kolačića, zadovoljava i najzahtjevnija nepca, a zahvaljujući svim atributima, uživanje u Green&More RAW kolačićima aktivirat će vas na još. Ovi su slasni zalogaji dostupni su u tri okusa: pistacio-limun, borovnica i kakao-naranča, kao snack bar i u većem pakiranju, za različite apetite i prilike. Zagrizite bez grižnje savjesti!

Green&More RAW snack barove i kolačiće možete pronaći u bio&bio, Douglasu, specijaliziranim trgovinama zdrave hrane te na www.greenandmore.eu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba